Şimdi Ara

Windows açılmıyor ! Boot menü -app menü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper Nirvana Cntki 32-10 pc. bilgisayarı acıyorum. Boot menu app menü tablosu geliyor karşıma.

Sadece windowsu baslatmak ıstıyorum. derdim format atmak falan değil. Ve menüde Boot menü kısmında hiçbirşey yok.Olması mı gerekiyor genelde ondan bahsetmısler ya da format atmak ısteyenler ıcın mı o bılmıyorum . Benım derım wındowsu baslatmak . hıc bısekılde baslatamıyorum ne yapmam gerek arkadaşlar işin uzmanlarından yardım beklıyorum

• Windows Cd'si ile boot edip başlangıç onarma yapın.
  • Hocam windows cd sinide bulamıyorum baska bır alernatıfı yok degıl mi ? Ve durup dururken bunun olmasının bır nedeni varmı onu merak ettim. Pcden hiç anlamadıgım ıcın sorudugum seyler komık gelebılır ama işte bı kazmalıgım var format atmayı bıle bılmem
  • samsung laptopuma format attım ancak bilgisayar açılırken samasung yazısından sonra siyah ekran geliyor ve orda takılıyor.şayet bilgisayarı tekrar başlatsam ve f10 a bazsam hdd üzerinden bilgisayar açılıyor.çözümü ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

Hocam windows cd sinide bulamıyorum baska bır alernatıfı yok degıl mi ? Ve durup dururken bunun olmasının bır nedeni varmı onu merak ettim. Pcden hiç anlamadıgım ıcın sorudugum seyler komık gelebılır ama işte bı kazmalıgım var format atmayı bıle bılmem

Tek çözüm arkadaşında bahsettiği gibi windovs cdsi ile onarman yoksa olmaz kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.