Şimdi Ara

WİNDOWS 98 SİSTEM AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN??????????????????????????????
    BENDE WİNDOWS 98 VAR BUGÜN GİRDİĞİM SİTELERİ WİNDOWS KLASÖRÜNE GİRİP ORADAN INTERNET FİLES DİYE BİR DOSAYADAN YAKLAŞIK 1000 DOSYAYI GEÇİK İNTERNET DOSYASI SİLDİM ORADAN ÇIKTIM EN SONWWW.BEDAS.GOV.TR AÇIKTI NE OLDU BİLMİYORUM İNTERNET SİMGESİNE SAG TIKLADIM ÖZELLİKLER DEDİM ORDAN GİRİŞ ÇUBUĞUNA GİRDİĞİMİZ SİTELERİ KAYIT EDİYORLARYA ONU İPTAL ETTİM VEDE GEÇMİŞİN HAFIZASININ TUTULACAGI GÜN SAYISINI 0 YAPTIM SONRA GEÇMİŞİ SİL DEDİM NEYE TIKLADIYSAM AÇILMADI HERHALDE DONDU DİYE RESET ÇEKTİM SONRADA AÇILIŞINDA WİNDOWS 98 SİSTEMİNİZİ BAŞLATAMADI DEDİ VEDE BİR KUTUCUK ÇIKTI ORADA KULLANICI İSMİ VEDE ŞİRKET İSMİNİ GİRİN YAZIYORDU YANİ FORMAT ATIN DİYORDU FORMAT ATMAK İSTEMİYORUM BU BİLGİSAYARI AÇMANIN ÇARESİ YOKMU LÜTFENNN ÇOK ÖNEMLİ MESAJIMI YANLIŞ YERE YAZDIYSAM ÖZÜR DİLERİM YARDIM EDİN.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLUN

• kullanıcı adı ve şirket adı bu format atmak değildir win98 de kullanıcı ayarlarını karıştırırsan bu cıkar bunları doldur gec sorun olmaz
  • HAYIR BİLGİSAYAR AÇILMIYOR KULLANICI İSMİ ŞİRKET İSMİNİ DOLDURUYORUM SONRA SÖZLEŞMEYİ KABUL EDİYORMUSUNUZ DİYOR EVET DİYORUM DAHA SONRADA ÜRÜN ANAHTARINI İSTİYOR
  • bu nasıl bi bilgisayar ya yada tam olarak sen nerde cıkıyor bunları yazarsan yardım ederim
  • ürün anahtarını biliyorsan gir bilmiyorsan bana pm at
  • quote:

Orjinalden alıntı: ae_

ürün anahtarını biliyorsan gir bilmiyorsan bana pm at

format cekmek istemiyormuş sende diyorsun hic uğraşma cek gitsin zaten bi iki şey daha denesin olmazsa bende öyle diyeceğim

• pc açılırken f8 bas...komut istemini.... seç sacanreg /restore yaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • compureon arkadaşın dediği çok doğru onu yap bi önceki tarihlerden bilg. açarsan sorun gider...
  • cözüm mecburen format başka çaresi yok ki ürün anahtarı bilmen lazım onuda bulamassın çünkü windows göçmüş nasıl bulabilirsin ki
  • arkadalar ben butun bilgileri doldurdum urun anahtarini falan hepsini doldurdum windows acilince her zamanki gibi ag parolasini sordu bize ag parolasi sorunca iptal derdik yani bunda bir acayiplik yok ama tam acilirken explorer gecersiz bir islem yuruttu diyor ekranın duvar kagidi geliyor ama simgeler gelmiyor ne yapmaliyim ama format atmadan
  • BANA YARDİM EDEN HERKESE TESEKKUR EDERİM SORUN COZULMUSTUR SAGOLUN YUCE RABBIM SİZİN SORUNLARINIZADA COZUM BULSUN AMİN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.