Şimdi Ara

windows 8 - utorrent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. windows 8 single lang 64 bit işletim sistemi kullandığım dizüstü bilgisayarımda daha önce olmayan garip bi durum var. utorrent güncellemesi yaptıktan sonra hiçbir tarayıcıdan magnet link kullanamamaya, indirdiğim torrentlere tıklayınca da "bu uygulamayı (.torrent) nasıl açmak istersiniz" penceresiyle karşılaşmaya başladım. işin kötü yanı gelen pencerede yüklü olan utorrent yok! başka program seç diyerek dizinden utorrent i seçiyorum hiç tepki vermiyo alet. utorrentin içinden dosya seç diyip torrent dosyasını seçince indirme yapabiliyorum, yani utorrent sorunsuz çalışıyo gibi. sorun windowsta diye düşünüyorum ama hala çözemedim. tekrar tekrar kurdum utorrenti, olmadı. e o zaman bittorrent deneyelim dedim, yine aynı durumla karşılaştım "e utorrent içinden aç işte dosyaları iniyomuş" diyceksiniz belki ama bu durum yüzünden sinir krizlerine giriyorum artık sinek de küçüktür ama mide bulandırır... yardımlarınızı bekliyorum.

• up
  • Sanırım firefox kullanıyorsunuz, aşağıdaki ayarlara bakınız.
    magnet ve torrent ayarlarını kontrol edin.
    http://imgur.com/GHc9AhX

Düzelmez ise regedit'i çalıştırıp HKEY_CLASSES_ROOT\Magnet\shell\open\command anahtarını bulun.
    ve buradaki ayarın resimdeki gibi olup olmadığına bakın.
    http://imgur.com/S6IdpC4

Bunları deneyin olmazsa tekrar bakarız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost -- 15 Nisan 2014; 1:12:21 >
  • google chrome kullanıyorum ve regedit te belirttiğiniz dizinde Magnet klasörü yok. kaldı ki indirdiğim .torrent dosyalarını da çift tıklayarak açamıyorum. sürükle bırak şeklinde kullanıyorum torrent programını. çünkü .torrent dosyasına çift tıkladığımda "bu dosyayı nasıl açmak istersiniz?" şeklinde gelen pencerede utorrent gözükmüyor. kendim dizinden aratıp seçtiğimdeyse hiç tepki alamıyorum. dizinden seçtiğim de kısayol değil, ondan eminim...
  • AceStream vs. P2P uygulamalar kullanıyorsunuz sanırım. Dosyaları hep utorrent'le açtırın. Mümkünse uygulamaları kaldırın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dosya gezginine %appdata% ifadesini aynen yazın çıkan pencerede utorrent klasörü varsa programın yüklü olduğu dizin orasıdır.
    Bir .torrent dosyasını Birlikte aç seçeneğiyle açmaya çalışın ve bu klasördeki utorrent.exe uygulamasını gösterin.

Yine sonuç alamazsanız.
    önce yedeklemelerinizi yapın. sonra utorrenti kaldırın.
    %appdata% ile açılan penceredeki klasördeki torrent ile ile ilgili ne varsa silin. başka torrent programlarına ait kalıntı varsa onları da silin.
    sonra regediti açın ve buradan .torrent ve torrent ile arama yapın, bulduklarınızı silin.
    ccleaner gibi programlarla registryi temizleyin.
    Bilgisayarı baştan başlatın ve torrenti yeniden kurun.
    Muhtemelen eski yüklemelerle yenileri çakışıyor bir yerde...
  • kullandığım tek p2p uygulama utorrent şimdilik. AppData\Roaming\Utorrent dizinindeki utorrent.exe ile denedim, sonuç aynı
    sistemim orjinal, format atmak istemiyorum, şimdi de mağaza uygulaması açılmamaya başladı... IObit Malware Fighter ve windows defender ile tarattım, virüs varsa da bu ikisi bulamadı. sistemde iobit start menu 8 kullanıyorum ama bilgisayarı aldığımdan beri yüklü, şimdiye kadar sorun çıkarmamıştı. ondan olabilir mi diyerek onu sildim, düzelme göremeyince geri kurdum. nerede sorun olduğunu bir türlü anlayamıyorum.

Umarım işe yarayan bir çözüm bulabilirim, sadece torrent dosyaları için değil, aynı zamanda mağaza için de... yardımcı olan, olmaya çalışan herkese tekrar teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 11
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı hata ile uğraşıyorum ama bir çözüm bulamadım çözüm bulursan bana da haber et ve tersi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.