Şimdi Ara

windows 8 update problemi kafayı yiyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha az önce aldım makineyi, eve geldim açtım falan
    Windows update'i ilk açtığımda 1.4gb'lık güncelleme var dedi yarım saat 0kb'da kaldı.
    Sonra update fixer indirdim sürekli problem çözülüyor da takılı kaldı. Birkaç sefer fixer'ı zorla kapatıp update'i açtım bu sefer 1.2gb güncelleme var dedi ama yine 0kb.
    Fixerı birdaha zorla kapattım, bu sefer update hiç açılmaz oldu tıklıyorum denetim masadında donup kalıyor
    Arkadaşlar lütfen çözüm önerin kafayı yiycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 10 Haziran 2014; 18:04:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen yardım ya
    Format atıyorum başka çözüm bulamadım

• GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Acele etme update onu önce indirecek sonra kuracak internetin hızına göre bir iki gün sürer!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesafesiz

Acele etme update onu önce indirecek sonra kuracak internetin hızına göre bir iki gün sürer!

Hocam internet superonline fiber, tamam 3 saat boyunca %1'de kalsın ama ne indirileceği hesaplayabiliyor ne indirdiğini ikiside 0kb

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Hocam internet superonline fiber, tamam 3 saat boyunca %1'de kalsın ama ne indirileceği hesaplayabiliyor ne indirdiğini ikiside 0kb

ben deneyimlerimden şunu öğrendim . WİNDOWS 8 E ASLA GÜNCELLEME YAPMA. gittikçe b*ka sarıyor. aldığın gibi dursun.
    BUNU DENEDİN Mİ? Windows Update Otomatik Sorun Giderici'mizi kullanın:http://support.microsoft.com/gp/windows-update-issues
  • quote:

BUNU DENEDİN Mİ? Windows Update Otomatik Sorun Giderici'mizi kullanın:http://support.microsoft.com/gp/windows-update-issues

Fixer dediğim buydu zaten
    formattan sonra çözüldü sorun, yükleniyor şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

ben deneyimlerimden şunu öğrendim . WİNDOWS 8 E ASLA GÜNCELLEME YAPMA. gittikçe b*ka sarıyor. aldığın gibi dursun.

emin olun win8 win7'den çok daha stabil.

Sen zaten formatı kafaya koymuşsun

KOLAY GELSİN !
  • quote:

Sen zaten formatı kafaya koymuşsun

KOLAY GELSİN !

Hocam 3 saat aralıksız uğraştım olmadı ne yapılım
    Us ile uslanmayan formatla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.