Şimdi Ara

Windows 8 tanıtıldı; 26 Ekim 00:01'den itibaren satışta ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.375
Cevap
12
Favori
45.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu 79 luk yükseltmeye win 7 starter dahilmi acaba?

biraz araştırdım dahil gözüküyor.

ek olarak upgrade key ile temiz kurulumda yapılabiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 25 Ekim 2012; 22:28:19 >
  • bu apple siteye para filan veriyorsa hadi yine iyi de durduk yere yapılıyorsa harbiden yazık siteye. Sitenin geçen yıl bu zamanlar ki halinden eser yok yeni programlar iyi değil incelemeler tek düze aynı androidi aynı cümlelerle geçiştiriyorlar telefonlarla ilgili karşılaştırmalar yok biraz daha farklılaşmaya çalışmaları lazım bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: overberk

Canli tanitimi nedense haber yapilmadi surekli sitede haberi yaparlar diye bekledim ama gelmedi. Konu applein sacma sapan tahminleri olsa hemen haber yapilir, tanitimlari saatler onceden haber verilir, objektif degil artik bu site

Geçen gün teknoloji haber portallarında Win8 satışlarından endişe ettiği için Microsoft'un tanıtım bütçesinin 1 Milyar dolardan 1.5 milyar dolara çıkarttığı yazılmıştı.
    Bu bütçeden HD ya düşmemiş herhal :=)

• windows 7 yi orjinal kullanmıyoruz ki 8 in yükseltmesine para verelim. bence bu uygulama türkiye de tutmaz. anca laptop satarken laptop un üzerinde windows 8 yüklü olur o şekilde orjinal satarlar. en fazla 1 hafta içinde de cracklarlar bunu ruslar.

• deneme sürümü berbat olmuştu
  • daha dün xp den win 7 ye geçtim. 3-4 sene sonra geçeriz artık w8 e
  • Ben şimdi yukarıdaki linkten kayıt olmak istedim. Bilgisayarımı 20 ocak 2012 de aldım. Kayıt yaptırırken "Üzgünüz Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir." diyor. E hani 79 liraya alabilecektim ?
  • iyice yamalandıktan sonra, yazın ancak geçerim. benim için güvenlik ön planda ve şu an için W8'in 7 kadar güvenli olduğunu sanmıyorum.

• daha win 7 yeni cıktı ne 8 i yaa :(
  • 29 tl ye nasil yukseltcem ben temmuzda almistim , 79 tl olan yere tikladiktan sonra mi 29 a duscek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

29 tl ye nasil yukseltcem ben temmuzda almistim , 79 tl olan yere tikladiktan sonra mi 29 a duscek ?

79 TL lik yer neresi ben göremedim ?
  • orjinal win 7 si olan benim gibilere indirim yokmu bilgisayarla birlikte almamıştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xcalibure

quote:

29 tl ye nasil yukseltcem ben temmuzda almistim , 79 tl olan yere tikladiktan sonra mi 29 a duscek ?

http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_DIS_ShopHP_FPP_Light

Burda hocam ,ayrica 29 tl olayini da buldum bilgisayari kayit etmek gerekiyor , ettim simdi windows 8 indirme yoneticisini indirdim , birazdan satin alip baslarim yuklemeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

00.02 de torrentte

Microsoft' bilerek sızdırıyor. Mac, linux veya Unix kullanilacağına korsan windows kullanılsın. Yıllardır yapılıyor bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers 29 tl ye nasil yukseltcem ben temmuzda almistim , 79 tl olan yere tikladiktan sonra mi 29 a duscek ?
    http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_DIS_ShopHP_FPP_Light Burda hocam ,ayrica 29 tl olayini da buldum bilgisayari kayit etmek gerekiyor , ettim simdi windows 8 indirme yoneticisini indirdim , birazdan satin alip baslarim yuklemeye.

Bende 29 TL'ye aldım ( Hemde Paypal üzerinden 5 taksitle ) Şimdi indiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkadem -- 26 Ekim 2012; 23:21:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Şimdi çoğumuzun kafasında acaba alışabilir miyiz sorusu var

alışabilir miyiz acaba
  • Arkadaşlar;

Ben geçen yıl bilgisayarı almıştım. Yinede indirim teklifinden yararlanarak 29 TL'ye aldım. Şimdi iniyor. Ya çaktırmadan eski lisans sahiplerine de 29'luk kampanyaya dahil etmişler ya da başka bir sorun var.

Temmuz 2012'den önce bilgisayar alanlar 29 TL'lik versiyonu almak için acele etsinler. Yoksa pişman olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkadem -- 26 Ekim 2012; 23:33:12 >
  • TTNET'in AKK kazığından ötürü 350 kb ile indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkadem

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers 29 tl ye nasil yukseltcem ben temmuzda almistim , 79 tl olan yere tikladiktan sonra mi 29 a duscek ?
    http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_DIS_ShopHP_FPP_Light Burda hocam ,ayrica 29 tl olayini da buldum bilgisayari kayit etmek gerekiyor , ettim simdi windows 8 indirme yoneticisini indirdim , birazdan satin alip baslarim yuklemeye.

Herhalde 79 liralıklar için key yok şu anda. Yakın zamanda gene gelin diyor. Ya ben ocakta aldım bilgisayarımı ama temmuzda almış gibi göstersem olmaz mı ? Yerler mi acaba ? Key alan arkadaşlar doğrulama alanında ne olduğunu söyleyebilirler mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bkadem

quote:

quote:

quote:

Herhalde 79 liralıklar için key yok şu anda. Yakın zamanda gene gelin diyor. Ya ben ocakta aldım bilgisayarımı ama temmuzda almış gibi göstersem olmaz mı ? Yerler mi acaba ? Key alan arkadaşlar doğrulama alanında ne olduğunu söyleyebilirler mi ?

Ben Eylül'de almış gibi yaptım. Kabul ettiler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.