Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşletim sistemim orjinal windows 7 64 bit idi. Laptopu 24.12.2011 tarihinde almıştım. Ben 12 temmuz 2012 yazdım. Diğer bilgileri doğru yazdım ve iso yu dvd ye kaydettim Windows 7 yi silip sıfırdan kurulum yaptım. Şimdilik memnunum. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matis01 -- 28 Ekim 2012; 18:52:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

allah allah nasıl alıyorsunuz yahu markalarda "diğer" i seçiyorum tarihleri giriyorum .. benim laptopun atında yazan win7 home key i giriyorum .. bir türlü onay alamadım :(

Bana key sormadı yahu?
  • Ben 3 bilgisayar için de key aldım fakat her biri için iso dosyasını tek tek indirmek zorundamıyım ya? Bu ayki AKK'yı dolduracağız sanırım böyle olursa :) Bir kere indirsem diğerlerine kurulumdan sonra keyi girsem olmuyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

quote:

Orijinalden alıntı: sioux

allah allah nasıl alıyorsunuz yahu markalarda "diğer" i seçiyorum tarihleri giriyorum .. benim laptopun atında yazan win7 home key i giriyorum .. bir türlü onay alamadım :(

Nereden key istiyor ki? win7 nin keyini ben hiçbir yere girmedim windowsupgradeoffer sitesine girdin, asyadan tukey seçtin gelen sayfada turuncu "devam" butonuna tıkladın form geldi; bu sayfada laptop un win7 keyini girecek bir bölüm yok ki siz nereye key giriyorsunuz. Bu formu doldurduktan sonra e-mail bekleyeceksiniz. e mailde herşeyi anlatıyor zaten, ilk başta doldurduğunuz forumdaki e-maili de kullanarak oturum açabileceğiniz bir kod geliyor ve windows upgrade assistant programı geliyor. bu linki tıklayıp programı indiriyoruz verdiğimiz email ve gelen kodu kullanarak online oluyoruz tabi bu arada emailimizde promosyon kodumuz da var. hesap online olduktan sonra 75 tl lik win8 pro yu satın al diyoruz gelen ekranda promosyon kodunu giriniz diyor, girince fiyat 29 a düşüyor sonra k.k. veya paypal ile satın alıyoruz. arayüzler harika yönlendirmeler güzel okumayı bilen ve diskinde 20 gb tı olan herkes yapabilir. Ben laptopun win7 keyini hiçbir yere girmedim. Kolay gelsin.

güzel anlatım teşekkurler.sonra iso dosyası indirip dvd oluşturabiliyor muyuz??

• olur keyi alman yeterli isoyu indirmene gerek yok
  • Beyler birçok illegal yada torrarent sitelerinde windos 8 in iso dosyaları var.Burada önemli olan key.Key olmadıktan sonra windowsun verdiği isoyu indirsen kaç yazar.Mamunda vb. tarzdaki yerlerden indirebilirsiniz.Siz keyi girin yeter.
  • Şu an Windows 8'i kullanıyorum, çok hoşuma gitti. Başta biraz karışık gibi gözüküyor, ama insan alışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebony

Arkadaşlar Windows 8'i diğer Windows'lar gibi düşünmeyin. Ağırlıklı olarak dokunmatik cihazlar için tasarlanmış bir işletim sistemi. Satın almadan önce muhakkak indirip kurun ve deneyin. Denediğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız. Eğer beğenirseniz ne ala, satın alırsınız. Ama bende lisanslı Windows 7 box olmasına rağmen kesinlikle upgrade'e bile 1 lira vermeye değer bulmuyorum.

Denemek isteyenler için link:http://msdn.microsoft.com/en-us/evalcenter/jj554510.aspx

Söylediklerinde çok haklısın.

Fakat benim laptobım da W7 Basic yüklü.

Eğer Win 8 Pro yüklersem
    29 lira ya Windows 7 Home Premium a geçmiş gibi olur.

Ayrıca hatırlatırım

Windows 8 de Metro arayüzü 1280x720 de çalışmamaktadır.
    Özellikle 1360*768 lik HD tv de kullanmak isteyenler programlar açılmadığında sövmeyin.
    Metro arayüz için en az 768px çözünürlük şarttır.

Full HD olmayan bir çok TV HD-Ready 720p ve 1:1 pixel mapping tam ekran ölçekli olarak çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 28 Ekim 2012; 19:48:51 >

• Önemli bir uyarı: ISO dosyasını indirip sıfırdan kurulum yaptım. Kurulumda sıkıntı çıkmadı ama kurulum bittikten sonra Windows'u active etme işlemini yapamadım. Girdiğiniz lisans sıfırdan kurulum için geçerli değildir dedi. Şimdi Windows 7 üzerinden upgrade etmeyi deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Bilgisayarı 2 yıldır kullanıyorum hiç format atmadım bir kere servise gitti fandan dolayı orda attılar, o kadar.Şu anda win 7 gayet düzgün stabil ve hızlı çalışıyor. win 8 e geçmem için bir neden var mıdır artısı nedir arayüz falan pek umrumda değil açıkçası bana ekstra ne kazandıracak geçmem?İyi bir neden olursa alacağım.Ya da alayım kenarda mı dursun bu fiyata ,ne zamana kadar yüksltme yapmamız gerekiyor bilen var mı

Şu an hız dışında bir artısı yok.

Benim ekranım dokunmatik diye aldım.

Ahan da bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 29 Ekim 2012; 9:07:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: byblue01

quote:

Orijinalden alıntı: iyuka

Bu forumu ben açmıştım. 129 liraya razı iken forumda yazan arkadaşlar sayesinde 29 liraya yasal Win8 'im oldu. Win7 yasal değildi(sürekli yazılım korsanlığına maruz kalabilirsiniz diye mesaj veriyordu).

İndirme başlamadan önce iso seçeneğini işaretledim, masaüstüne kaydettim, DVD'ye yazdırdım, kurdum ve bir sıkıntı olmadı. SADECE EKRAN KARTINI AYARLAYAMADIM. Bilgisayarım Fujitsu Simens Amilo Pa 1510. Win7'de driver yükleyerek halletmiştim, Win8'de halledemedim. Driver bulamadım. Bu konunun çözümü nasıldır acaba. Resimler kalın gözüküyor.

laptopun sitesinde driverlar vardır işletim sisteminize göre uygun olanını indirip windows 7 modunda çalıştırırsanız sorun çözülecektir...

Denedim olmadı malesef. İlgine teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: skolnik79

Önemli bir uyarı: ISO dosyasını indirip sıfırdan kurulum yaptım. Kurulumda sıkıntı çıkmadı ama kurulum bittikten sonra Windows'u active etme işlemini yapamadım. Girdiğiniz lisans sıfırdan kurulum için geçerli değildir dedi. Şimdi Windows 7 üzerinden upgrade etmeyi deneyeceğim.

E sorun yok dediler. Ona güvendik biz de iyi mi?

Para iadesi isterim eğer öyle ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Önemli bir uyarı: ISO dosyasını indirip sıfırdan kurulum yaptım. Kurulumda sıkıntı çıkmadı ama kurulum bittikten sonra Windows'u active etme işlemini yapamadım. Girdiğiniz lisans sıfırdan kurulum için geçerli değildir dedi. Şimdi Windows 7 üzerinden upgrade etmeyi deneyeceğim.

Benim gibi bir çok kişi sıfırdan kurulum yaptı.Hatta ben şöyle söylim.Tam 2 günde 3. formatı attım.Bende hiç öyle sorun olmadı.Keyi direk aktif etti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

Arkadaşlar Windows 8'i diğer Windows'lar gibi düşünmeyin. Ağırlıklı olarak dokunmatik cihazlar için tasarlanmış bir işletim sistemi. Satın almadan önce muhakkak indirip kurun ve deneyin. Denediğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız. Eğer beğenirseniz ne ala, satın alırsınız. Ama bende lisanslı Windows 7 box olmasına rağmen kesinlikle upgrade'e bile 1 lira vermeye değer bulmuyorum.

Denemek isteyenler için link:http://msdn.microsoft.com/en-us/evalcenter/jj554510.aspx

Eğer Win 8 Pro yüklersem

Ayrıca hatırlatırım

Özellikle 1360*768 lik HD tv de kullanmak isteyenler programlar açılmadığında sövmeyin.

Full HD olmayan bir çok TV HD-Ready 720p ve 1:1 pixel mapping tam ekran ölçekli olarak çalışır.

1080p ile tam uyumlu olur değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

Eğer Win 8 Pro yüklersem

Ayrıca hatırlatırım

1080p ile tam uyumlu olur değil mi?

1080p çözünürlükte sorunsuz kullanıyorum ben.

• 768 pixel ve ustunde sorunsuz calisir.
    720px ve 600px de calismiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orijinal vista 32 bit kullanıyorum. artık değiştirme vakti geldi.
    2.4 ghz 2 çekirdek t8300, 3 gb ram ve 8600 m gt ekran kartım var

değiştirirken 64 bit indireyim diyorum, cad programları daha rahatmış.

bu sisteme kurabiliyor muyum?
    (ram 4 gb olmalıymış, hadi onu aldık diyelim şu işlemci uyumlu mu nasıl anlarım;

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natbolad -- 28 Ekim 2012; 21:10:57 >
  • windows'umun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim acaba? orjinal ise almak istiyorum da. windows7 satın almadım,bundan 2 yıl önce parça değişikliği sırasında bilgisayarcı format atmıştı,uyarı falan gelmedi orjinal olmadığına dair,nasıl anlayabilirim acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

windows'umun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim acaba? orjinal ise almak istiyorum da. windows7 satın almadım,bundan 2 yıl önce parça değişikliği sırasında bilgisayarcı format atmıştı,uyarı falan gelmedi orjinal olmadığına dair,nasıl anlayabilirim acaba?

Windows taki keyi not al.

Format at ve öyle dene tekrar key i.

Ya da daha basit bir yol.

Bilgisayarım a sağ tıkla. Orada gelen pencerede Windows Sürümü kısmında. Windows 7 Ultimate yazıyor ise korsandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Benim gibi bir çok kişi sıfırdan kurulum yaptı.Hatta ben şöyle söylim.Tam 2 günde 3. formatı attım.Bende hiç öyle sorun olmadı.Keyi direk aktif etti..

Arkadaş bir şey yanlış yaptı o zaman.

Neyse yarın format atınca ak koyun kara koyun belli olur.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.