Şimdi Ara

Windows 8 Nasıl kurulur? (Resimli Anlatım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
4.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yasal(orjinal) işletim sistemi kullanmadığım halde bunları açık bıraktım sanırım. Sorun olacağını sanmıyorum ama tekrar formatlamadan kapatma lüksümüz varmı merak ettim)

Windows 8 Nasıl kurulur? (Resimli Anlatım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Orijinalden alıntı: UncheckeD_PoweR
    Win 8 formatta bende çözemedim o 350 mblık alanı , formattan sonrada bilgisayarım klasöründe C , D ( 350 mblık) ve E olmak üzere hdd 3e bölünmüş gözüküyor , bu 350 mblık alanı nasıl kaldırabiliriz , 500 gblık hdd var bunu 200gb C ,300gb D gibi yapmak istiyorum ...

Selam
    Mevcut sistem üzerinde bunu yapmak artık çok geç..

Yapacağınız işlem şöyle olacaktır.

HDD'yi başka bir bilgisayara 2. HDD olarak takacak ve orada 350 MB boyutundaki alanı, aynı zamanda sistemin yüklü olduğu alanı silecek, C: birimi ile bütünleştireceksiniz. D: biriminize hiç dokunmayın veriniz varsa..

HDD'yi tekrar söktüğünüz bilgisayara takın ve resimde bahsettiğim yere geldiğinizde, sadece Biçimlendir seçeneğine tıklayarak biçimlendirip devam edeceksiniz..

Şayet Sil seçeneğini kullanırsanız, 0 350 MB boyutundaki önyükleme alanı tekrar oluşacaktır.. Sonraki format veya sistem kurmalarınızda, asla Sil seçeneğini kullanmayın..
    Bilginize ve kolay gelsin..

hdd yi 2. bir pc ye takma şansım yok ama tekrardan bir format atıcam gibi ekranla ilgili bazı problemler yaşıyorum , formatta sil seçeneğini kullanma demişsin , format esnasında çözümü yokmu yani bu olayın ?

• quote:

hdd yi 2. bir pc ye takma şansım yok ama tekrardan bir format atıcam gibi ekranla ilgili bazı problemler yaşıyorum , formatta sil seçeneğini kullanma demişsin , format esnasında çözümü yokmu yani bu olayın ?

Format esnasında maalesef çözümü yok!

Mademki takacağınız başka bir bilgisayar yok, aynı bilgisayarda bunu çalışan CD'lerle yapabilirsiniz.. Meselâ, Hiren's Boot CD 15.2 sürümü içinde Mini XP var. Onunla sistemi açarak HDD'nizi istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz ve sonrasında da yukarıdaki yazdığım gibi kurulumunu gerçekleştirirsiniz..

Yapamam diyorsanız, bir bilen yaptırın.. Bundan sonrası artık size kalıyor, benim duruma müdahale şansım yok maalesef. İzmir'de iseniz getirin yapayım..
    Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Format esnasında maalesef çözümü yok!

Mademki takacağınız başka bir bilgisayar yok, aynı bilgisayarda bunu çalışan CD'lerle yapabilirsiniz.. Meselâ, Hiren's Boot CD 15.2 sürümü içinde Mini XP var. Onunla sistemi açarak HDD'nizi istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz ve sonrasında da yukarıdaki yazdığım gibi kurulumunu gerçekleştirirsiniz..

Yapamam diyorsanız, bir bilen yaptırın.. Bundan sonrası artık size kalıyor, benim duruma müdahale şansım yok maalesef. İzmir'de iseniz getirin yapayım..
    Kolay gelsin..

cevaplarınız için teşekkür ederim , şuanlık kalıcak gibi gözüküyor anlattıklarınıza göre :)

• Bende 2 Gündür Windows 8 Pro kullanıyorum gayet güzel ve bi sıkıntı yaşamadım. Oyunlarla ilgilide bi problemim yok gayet başarılı bence.
  • 32 Bit Win7'den 64 Bit Win 8 'e geçmek için direk kurulum yapabilir miyim yoksa format mı gerekir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th13teen

Merhabalar, ben denilenlerin aynısını yaptım ancak C sürücümde windows.old diye bir klasör oluşuyor. Ben eskiden kalma ne varsa hepsinin silinmesini istiyorum.

Vista 7`de recovery çektiğimde 456GB`nin 440-450GB civarı boş alanı vardı.

Ancak windows 8 yüklediğimde eski verilerim kaldı ve 340GB boş alan gözüküyor.

USB üzerinden boot ile tekrar denedim ve ekstradan yeniden windows.oold oluştu.

C`yi tamamen formatlamak için ne yapmam gerekli?

Windows Yüklerken Gelişmiş Seçeneklerden C'yi Biçimlendir.
  • Arkadaşlar bnde bu hata veriyor ne yapcam silmek istiyorum bende c yi ama silemiyorum yardım edin lütfn
     Windows 8 Nasıl kurulur? (Resimli Anlatım)

• 55ufuk 5 kullanıcısına yanıt
    Sen CD içindeki SETUP üzerine tıklayarak kurulum yapmaya çalışıyorsun
    bu şekilde format atılmaz.
    CD yi PC ye tak yeniden başlat ve ön yükleme ile format işine geç..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.