Şimdi Ara

windows 8 mi windows 7 mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Stabil mi bilmem ama çok karışık ve o arayüz adamı delirtir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Orijinalden alıntı: gokhankocmarli

başlat istersen var
    metro arayüz evet dokunmatikler için ama mouse la kullanmak ölümmüş gibi konuşmayın
    flash player sorunsuz

kısacası= dediğiniz hiçbirşey tutmuyor

Bu arada Windows8'i Başlat olmadığı için sevmeyenler, siz ananızın karnındayken başlatı mı biliyordunuz? Azıcık çağa ayak uyduralım. Ve 8'i beğenmeye bilirsiniz bu sizin hakkınız ama insanlara "pişmanlık, salakça, microsoft boşuna para harcamış, yanına bile yaklaşmayın" gibi öznel cümlelerle akıllarını bulandırmayın.

o senin avuntun, ve sadece seni bağlar,
    salakça kelimesi kullanmadım bi kere, başlat menü olayını wistart 8 ile hallettim ve şu an sorunsuz windows 8 kullanıyorum.
    ama sevmeyebilirim de ,buna sen karar verme lütfen, ben karar vereyim.
    bana klasik başlat menüsü ,klasik masaüstü arayüz lazım, yemişim çağını gardaşşşşşşş.

o zaman insanların duygularını ve düşüncelerini değiştirmeye çalışma kısaca ébence windows 7" demen yeterliydi...

• quote:

quote:

quote:

başlat istersen var
    metro arayüz evet dokunmatikler için ama mouse la kullanmak ölümmüş gibi konuşmayın
    flash player sorunsuz

Bu arada Windows8'i Başlat olmadığı için sevmeyenler, siz ananızın karnındayken başlatı mı biliyordunuz? Azıcık çağa ayak uyduralım. Ve 8'i beğenmeye bilirsiniz bu sizin hakkınız ama insanlara "pişmanlık, salakça, microsoft boşuna para harcamış, yanına bile yaklaşmayın" gibi öznel cümlelerle akıllarını bulandırmayın.

salakça kelimesi kullanmadım bi kere, başlat menü olayını wistart 8 ile hallettim ve şu an sorunsuz windows 8 kullanıyorum.
    bana klasik başlat menüsü ,klasik masaüstü arayüz lazım, yemişim çağını gardaşşşşşşş.

o zaman insanların duygularını ve düşüncelerini değiştirmeye çalışma kısaca ébence windows 7" demen yeterliydi...

ilk çıktığından beri kullanıyorum win 8 i geçen gün sırf biraz değişiklik olsun diye win 7 yükledim fazla dayanamadım ve tekrar win 8 e geri döndüm, bu insanlar neden beğenmez win 8i anlamıyorum, alışınca çok zevkli hale geliyor start programlarını bile kullanmak istemiyorsunuz, benim için win 7 bitmiştir, kesinlikle win 8 akar akar akar.......

• quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

quote:

quote:

quote:

başlat istersen var
    flash player sorunsuz

ilk çıktığından beri kullanıyorum win 8 i geçen gün sırf biraz değişiklik olsun diye win 7 yükledim fazla dayanamadım ve tekrar win 8 e geri döndüm, bu insanlar neden beğenmez win 8i anlamıyorum, alışınca çok zevkli hale geliyor start programlarını bile kullanmak istemiyorsunuz, benim için win 7 bitmiştir, kesinlikle win 8 akar akar akar.......

benim içinde aynı durum geçerli :D Windows 8 Akar :)

• autocad 2014 son versiyonunu kendi sitesinden indirip kurdum

biliyorsun 30 gün deneme sürümü herhangi bir c.rack falan yapmıyorsun zaten

kurulmadı hata verdi

NX programı zaten forumlara falan bakarsan w8 desteklemiyor bunu adamlar yazıyor her yerde

(64 bit versiyonları)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

autocad 2014 son versiyonunu kendi sitesinden indirip kurdum

kurulmadı hata verdi

NX programı zaten forumlara falan bakarsan w8 desteklemiyor bunu adamlar yazıyor her yerde

(64 bit versiyonları)

hatayı buraya yazarmısın sana yardımcı olalım.
  • Bazen win7 bazen de win8 kullanıyorum, fakat bana göre win7 ikinci xp olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

autocad 2014 son versiyonunu kendi sitesinden indirip kurdum

kurulmadı hata verdi

(64 bit versiyonları)

Ben bir inşaat şirketinde makina teknikeriyim ve çizimci olarak çalışıyorum, 2013 versiyonunu yaklaşık 4 aydır sorunsuz win 8 de kullanıyorum sorunsuz bir şekilde kaldıki 2014 de de sorun olmaması lazım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.