Merhabalar, Şimdi Aşama aşama anlatıyorum lütfen yardımcı olun :) 1- Windows 8 yüklü bilgisayarıma internetdeki adımları da izleyerek ubuntu yükledim ve yükleme süresinde yükleme aşamasında bir aşamadan dönüp tekrara başladım sonuç oalrak açılış ekranımda bir windows 2 ubuntu olduve bir ubuntulardan biri hiç açılmazken diğeri usb bağlantısı (emin değilim) aç gibi bir yerden açılıyor neyse zaten hepsini kaldırmak istiyorum yardımlarınızla... 2-Yine internetten silmek için baktım hatasız ilmek için çalıştır da msconfig yazıp önyükleme sekmesinde windows 8 in varsayılan olduğundan emin olun yazıyor . Benim önyükleme sekmesinde sadece windows 8 var zaten ... 3-Disk yönetiminde disk biçimlendirmesi yapın diyor benim disk birimlerini birbirine sokmuşum karman çorman bişey olmuş hangilerini silmem gerek ve birimi sildiğimde o alan kayıp mı olur ne olur nasıl yapcaz şimdi?
resim eklemeyi denedim lakin başarılı olmadım o yüzden bölümleri yazıyım belki fikir verir. 1-sağlam (EFI sistem bölümü) 300 MB 2-sağlam(kurtarma bölümü) 600 MB 3-sağlam(kurtarma bölümü) 350 MB 4- sağlam (Birincil bölüm)286 MB 5- sağlam (birincil bölüm) 977 MB 6- salam (birincil bölüm) 14.30gb 7-sağlam (birincil bölüm) 2.86 gb 8-sağlam (kurtarma bölümü) 20.01 GB 9-data (D:)sağlam (birincil bölüm) 488.28 gb 10-os(C:)sağlam (..) 372 .26 GB
Yardımcı olursanız sevinirim :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme