Şimdi Ara

windows 8.1 sinir bozucu taskbar ikon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam,

    Windows 7'den 8.1'e geçiş yaptım, uzun süredir laptopta da 8.1 kullanıyorum. İşyerinde kullandığım programlar gereği sağ alt kısımdaki bildirim simgelerini çok sık kullanıyorum, fakat herhangi bir simgeye tıkladığımda yanlarında bulunan simgelerde üzerine tıklanmış gibi davranıyor. Mesela thunderbird e tıkladığımda yanında skype a bir kere tıklanmış gibi bildirim gösteriyor ayrıca altındaki seçili işareti o şekilde kalıyor tekrar müdahale edene kadar. Yada buna benzer şeyler oluyor. İşin enteresan tarafı evde bu bildirim panelini çok fazla kullanmıyordum. Dün thunderbird kurdum ve yanında skype la denemek istedim aynı sorun yine oldu. Sorun thunderbird den kaynaklanıyor diye düşündüm hiç çalıştırmadım hatta kaldırdım benzer sorunlar yine oldu.

    Sorunu çözmek için 3 tane mouse değiştirdim, iki farklı orjinal cd den kurulum yaptım. Driverlarla alakalı farklı varyasyonları denedim.

    Birkaç tane ekran görüntüsü ekliyorum sorunu daha net anlatabilmek için.






     windows 8.1 sinir bozucu taskbar ikon sorunu windows 8.1 sinir bozucu taskbar ikon sorunu windows 8.1 sinir bozucu taskbar ikon sorunu windows 8.1 sinir bozucu taskbar ikon sorunu







  • Farklı olarak firefox simge durumundaydı, onu açtım az önce böyle bir durum oldu. Skype bildirimi gözüken resimde dropbox simgesine çift tıkladım, skype da bildirim açıldı, diğer programda işaretli kaldı.
     windows 8.1 sinir bozucu taskbar ikon sorunu


     windows 8.1 sinir bozucu taskbar ikon sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodlod -- 12 Haziran 2014; 15:13:50 >




  • sorunun kaynağını tespit ettim. eğer birden fazla klavye düzeni kullanıyorsanız. simge durumunda başlatacağınız program o anki klavye düzeninden farklı ise bir anda taskbar saçmalamaya başlıyor. şimdilik bunun bir çözümü yok. sadece tek klavye düzeni kullanmalısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.