Şimdi Ara

Windows 8.1 Boot Manager Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün geceye kadar sorunsuzca bilgisayar açılıyorken bu sabah girdiğimde bir sorunla karşılaştım bilgisayar açıldığında windows boot anager açılıyor ve bu hata çıkıyor

Boot Manager:
    Windows failed to start. A recent hardware of software change might be the cause. To fix the problem:

1.Insert your Windows installation disc and restart the computer.
    2.Choose your language settings, and then click "Next".
    3.Click "Repair your computer."

If you do not have this disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance.

File: \Boot\BCD

Status: 0xc000000f

Info: The Boot Configuration Data for your pc is missing or contains errors.

sistemdeki dosyaların değiştiğinden söz ediyor ama hiçbir değişiklik yapmadım
    orjinal windows 8.1 pro kullanıyorum format atmak istemiyorum elimde ne keyim var ne de dosya yedeklerim güvenli moddan açıp geri yüklemede yapılmıyor nasıl bir çözüm önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: AyknEnz

dün geceye kadar sorunsuzca bilgisayar açılıyorken bu sabah girdiğimde bir sorunla karşılaştım bilgisayar açıldığında windows boot anager açılıyor ve bu hata çıkıyor

Boot Manager:
    Windows failed to start. A recent hardware of software change might be the cause. To fix the problem:

1.Insert your Windows installation disc and restart the computer.
    2.Choose your language settings, and then click "Next".
    3.Click "Repair your computer."

If you do not have this disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance.

File: \Boot\BCD

Status: 0xc000000f

Info: The Boot Configuration Data for your pc is missing or contains errors.

sistemdeki dosyaların değiştiğinden söz ediyor ama hiçbir değişiklik yapmadım
    orjinal windows 8.1 pro kullanıyorum format atmak istemiyorum elimde ne keyim var ne de dosya yedeklerim güvenli moddan açıp geri yüklemede yapılmıyor nasıl bir çözüm önerirsiniz?

Bu sorunu ben de yaşamıştım. Yanlışlıkla ayağım kasaya çarpmıştı. Akabinde bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaştım. Bilgisayar kasasını açıp parçaları tek tek yoklayıp yerlerinden oynayıp oynamadığına baktım ve bilgisayarı açtığımda düzelmişti.

• sorun bana yazılımsal gibi geldi windows dosyalarında hata var tarzı bir hata geldiğinden ama genede socketleri bütün kabloları bir kontrol edip kabaca temizledim çıkarıp tekrar taktım içim rahat etsin diye ama sorun devam ediyor tavsiye için teşekkürler@Commandotore

edit:imla hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyknEnz -- 28 Eylül 2014; 18:46:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyknEnz

sorun bana yazılımsal gibi geldi windows dosyalarında hata var tarzı bir hata geldiğinden ama genede socketleri bütün kabloları bir kontrol edip kabaca temizledim çıkarıp tekrar taktım içim rahat etsin diye ama sorun devam ediyor tavsiye için teşekkürler@Commandotore

edit:imla hataları

Peki herhangi bir program yükleme, güncelleme işlemi yaptınız mı? Güvenli Mod'da açmayı dener misiniz. Eğer güvenli mod'da açılıyorsa, çözüm kolay.
  • ilk denediğim sistem geri yükleme yapmak için yeniden başlatmak oldu ama güvenli mod seçeneği gelmeden bu hata geliyo tek çözüm format gibi görünüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.