Şimdi Ara

Windows 7 YARDIMM Sony Vaio VGN-NS21M/S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sony vaio kullanıcısıyım .nette bulunan windows 7 ultimate i kurdum ve orjinal durumda şu anda ancak vaio driverleri, vaio update , vaio uygulamaları (örneğin: fn tuşu ile birlikte f4e bastığınızda parlaklık arttırma gibi fonksiyonel tuşlar) vaio updatede hiç birşey görünmüyor update e dair . bahsettigim vaio kısayol uygulamalarını manuel olarakta indirdim ancak sonuç yine değişmedi kurdugum her vaio uygulamasında hata alıyorum .ayrıca pil takılıykende kurduğum vaio uygulamalarından kaynaklı olarak sanırım ,hazırda beklet konumuna alıp pili çıkarın şeklinde bir uyarı alıyorum.sp1 sürümünden önceki sürümdede bu şekilde aynı sorun var. aynı şekilde driver setuplarındada bu problemler var.yani hata üstüne hata...lütfen yardımcı olur musunuz ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: NothingElseMatters

    sony vaio kullanıcısıyım .nette bulunan windows 7 ultimate i kurdum ve orjinal durumda şu anda ancak vaio driverleri, vaio update , vaio uygulamaları (örneğin: fn tuşu ile birlikte f4e bastığınızda parlaklık arttırma gibi fonksiyonel tuşlar) vaio updatede hiç birşey görünmüyor update e dair . bahsettigim vaio kısayol uygulamalarını manuel olarakta indirdim ancak sonuç yine değişmedi kurdugum her vaio uygulamasında hata alıyorum .ayrıca pil takılıykende kurduğum vaio uygulamalarından kaynaklı olarak sanırım ,hazırda beklet konumuna alıp pili çıkarın şeklinde bir uyarı alıyorum.sp1 sürümünden önceki sürümdede bu şekilde aynı sorun var. aynı şekilde driver setuplarındada bu problemler var.yani hata üstüne hata...lütfen yardımcı olur musunuz ?

    Emin değilim pek ama galiba sebin sorununu yaşayan kişilerin bunun aya alt ya benzer modellerinin direvelreinı kendi sitesinden indirip hallettiklerini anımsıorum kendi cihazımda da böle bi sorun wardı konu acmıstım rdaki yazılanlardan anımsadım




  • vaio care kur. bu programla recoverydeki programları çağırıp kurabiliyorsun. recovry başlığı altında reinstall applications and drivers var. ordan halledebilirsin. hepsini kurma ama çoğu bir işe yaramıyor ben de 32 yi formatlayıp 64 kurmuştum. bu yolla hallettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.