Şimdi Ara

Windows 7 türkçeye çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biraz önce bilgisayara format attım ama windows 7 ingilizce şu anda, en son geçen sene format attığım için dili nasıl ayarladığımı hatırlamıyorum.Nasıl ayarlarım yardımcı olur musunuz?

• windows update kısmından 1 kere güncelleme yaptığında, yanında isteğe bağlı güncelleştirmeler çıkar. orada dil paketleri olur. oradan türkçe'yi seç indir. daha sonra dil seçeneklerinden seçebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylankral

windows update kısmından 1 kere güncelleme yaptığında, yanında isteğe bağlı güncelleştirmeler çıkar. orada dil paketleri olur. oradan türkçe'yi seç indir. daha sonra dil seçeneklerinden seçebilirsin.

eyvallah kardeş; birde w7 loader kurmaya çalışıyorum install seçeneği aktif değil tıklanmıyor yani neden olabilir?
  • loader hiç kullanmadım bilemeyeceğim. ama öm kontrol et
  • Arkadaşlar aktivasyon yapmadan windows update ten dili ayarlayamıyorum.w7 loader da install aktif gözükmüyor tıklanmıyor, yardım lütfen...Tekrar format attım gene sonuç aynı
  • __SpartacuS__ kullanıcısına yanıt
    Pm attim.

Ayrica dil doayalarini update ile alabilmek icin bildigim kadariyla ultimate kullanman gerek.hangi surumu kullaniyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 7 ultimate kullanıyorum

kardeş windows loaderın statüs kısmında kırmızı yazıyla "Unsupported operating system" yazıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin verdiğin dosyadada install ve uninstall silik çıkıyor sadece status kısmında "unsupported" yazıyor farklı olarak :( çıldırıcam arkadaş
  • __SpartacuS__ kullanıcısına yanıt
    Benim verdigimi denediniz dimi ayrica yonetici olarak da calistirdiniz mi.

Olmadiysa alternatif attim pm den.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet kardeş yönetici olarak çalıştırdım, onuda bi indiriyim bakiyim
  • Arkadaşlar sorunu windows sürümünü değiştirerek çözdüm, yardımlar için saolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.