Bildirim
Windows 7 türkçeye çevirme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
windows update kısmından 1 kere güncelleme yaptığında, yanında isteğe bağlı güncelleştirmeler çıkar. orada dil paketleri olur. oradan türkçe'yi seç indir. daha sonra dil seçeneklerinden seçebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: ceylankral
windows update kısmından 1 kere güncelleme yaptığında, yanında isteğe bağlı güncelleştirmeler çıkar. orada dil paketleri olur. oradan türkçe'yi seç indir. daha sonra dil seçeneklerinden seçebilirsin.
eyvallah kardeş; birde w7 loader kurmaya çalışıyorum install seçeneği aktif değil tıklanmıyor yani neden olabilir? -
loader hiç kullanmadım bilemeyeceğim. ama öm kontrol et -
Arkadaşlar aktivasyon yapmadan windows update ten dili ayarlayamıyorum.w7 loader da install aktif gözükmüyor tıklanmıyor, yardım lütfen...Tekrar format attım gene sonuç aynı -
Pm attim.
Ayrica dil doayalarini update ile alabilmek icin bildigim kadariyla ultimate kullanman gerek.hangi surumu kullaniyorsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
windows 7 ultimate kullanıyorum
kardeş windows loaderın statüs kısmında kırmızı yazıyla "Unsupported operating system" yazıyor.. -
Senin verdiğin dosyadada install ve uninstall silik çıkıyor sadece status kısmında "unsupported" yazıyor farklı olarak :( çıldırıcam arkadaş -
Benim verdigimi denediniz dimi ayrica yonetici olarak da calistirdiniz mi.
Olmadiysa alternatif attim pm den.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
evet kardeş yönetici olarak çalıştırdım, onuda bi indiriyim bakiyim -
Arkadaşlar sorunu windows sürümünü değiştirerek çözdüm, yardımlar için saolun.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- laptopa su döküldü açılmıyor
- ctrl c çalışmıyor
- kablosuz mouse çalışmıyor
- root ne demek
- suya düşen telefona ne yapılır
- iso dosyası nedir
- oem açılımı nedir
- bilgisayar internete bağlanmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X