Elimde Lenovo S10-3t var. Windows 7 Starter ile kullanıyorum. Dokunmatik ekranını efektif olarak kullanamıyorum. Bunun için Windows 7 için Microsoft Touch Pack Uygulamasını indirdim windows sitesinden. Uygulama kuruluşunda en az 2 dokunma noktasını destekleyen dokunmatik ekran bulunmaktadır hatası veriyor. Bilgisayar bunu destekliyor normalde lakin windows 7 Starter desteklemiyor. En az windows 7 home premium veya üstü olmalı diyor. Bunun desteği windows 7 starterda çalıştırabilmem için yapabileceğim bir şey var mı? Bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum. Saygılarımla.
Bahsettiğiniz uygulamayı Win 7 Starter'da çalıştırabilmek için herhangi bir yorum yapamayacağım. Ama bir süre aynı cihazı kullanmış birisi olarak tavsiyem dokunmatik ekranın hakkını verebilecek bir işletim sistemine geçmeniz. Ben bu işe para harcamamak için dediğimi yapmadım, bu yüzden cihazdan soğudum. Ne zaman ki Win 8 Consumer Preview yükleme şansım oldu cihazın kendine geldi Sonrasında biraz internet araştırması yapınca bu cihaza Android kurup dual boot çalıştıranlar olduğunu gördüm. ben de kurdum, gayet keyifli oluyor tablet kullanımı. Market uygulamaları ile problem vardı, ama çözümü için uğraşmadım.