Merhabalar arkadaşlar Donanim haberde daha yeniyim ama yarımların cok oldugu bir site oldugunu fark ettim ve aynı şeyden benimde ihtiyacim var :) Sorunum ise şu : Windows 7 64 bit bilgisayarım var ' Nvidia 7.1 HD sound grişim var . Ve Realtek ses kartı 2 tane yapmışlar herneyse Bilgisayarın arkadasında yeşil jaktan bir tane var oraya 5.1 sistemi takiyorum gayet güzel ses var . Ben ek olarak 2+1 sistem daha takmak istiyorum . Bilgisayarın ön girişindede bu jaktan mevcut ama ne yazıkkı oraya 2 ci haporleri takınca 1.cisi iptal oluyor ses sadece 2'den cıkıyor . Benim yapmak istediğim 2 giriştende aynı anda ses cıkması Eskiden oluyordu ama şimdi güncellemelerden sonra sarnısam bu olmuyor . Lütfen bilgisi olan varsa bu konu hakkında yarımlarınızı bekliyorum Hepinize şimdiden teşekkürler :)
eskiden oluyorsa driverdan şüpheleniyorsan eski versionunu yükleyip deneyebilirsin...
Hocam denedim ya otomatik yeni sürüme geçiyor . Drivereasyden taraftım bir Nvidia birde Realtek yüklenmesi lazım diyor 2 tane diriver istiyor 2 sinide denedim S:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme