Şimdi Ara

Windows 7 programı kapat uyarısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 'de bir program kullanıcı tarafından kapatılmayıp da, herhangi bir sorundan dolayı kapandığında (mesela online program ise net kesildiğinde) ilgili programı tam olarak kapatmayıp bir uyarı penceresi çıkarıyor.

Programı çözüm bilmemne hede hödö.
    Programı kapat

bu uyarının çıkmasını istemiyorum. Program kapanıyorsa direk kapatsın. Bu uyarıyı verdiği için pencere kapanmıyor ve işlemci halen o programı ekranda tutmak için güç sarfediyor. Bende sürekli pc başında olmadığım için bu program boş yere çalışır vaziyette kalıyor.

Kısaca bu uyarıyı almak istemiyorum. Nasıl kapatabilirim bu özelliği?

Windows 7 programı kapat uyarısı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 25 Temmuz 2010; 18:24:47 >

• arkadaşlar bunun kaynağı werfault.exe dosyası. Bu exe'de denetim masasındaki "Sorun raporları ve çözümleri" bölümü. Bundan kapatmama rağmen halen program direk kapanmayıp pencere şeklinde bekliyor.

Werfault.exe dosyasını direk silsem bir problem olurmu? Kesin yanıt verebilecek arkadaşlar var mı? Problem çıkabilir ihtimalini yazmayın lütfen onu bende biliyorum. Zaten bu dosyası direk silemem. dvd'deki Minixp ile silmeyi düşünüyorum. Yeri windows/system32/Werfault.exe
  • İlk önce adını değiştirmeyi deneki bi' sorun çıkarsa - ki bence büyük ihtimal sorun çıkartır- tekrar adını düzeltip sisteme girebilesin.
  • :( büyük ihtimal sorun :(. yazmayın demiştim ama neyse yine de uyarın için sağol. Çöküp çökmemesi problem değil.
  • Benim başıma hiç gelmediği için bilemiyorum kesin bir yorum yapamıyorum kusura bakmayın.
  • Sonunda başka bir işletim sistemi ile sildim. werfault exe ve buna bağlı 2 dosya daha. hem system32'den hemde SysWOW64 klasörlerinden. bakalım herhangi bir sorun çıkaracak mı?. Artık o lanet olası "programı kapat" penceresi çıkmıyor. Başka bir sorun çıkartmassa yırttık demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 27 Temmuz 2010; 16:32:22 >
  • Hizmetlerden Windows Hata Raporlama Hizmeti'ni devre dışı yapsaydınız sorun çözülürdü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bahsettiğin yer dahil yapmadığım yer kalmamıştı.. Ordan da yapmıştım. Denetim masasında sorun raporları ve çözümleri kısmından da kapattım. Services.msc bölümünde hata raporları ile 2 adet işlem var ordan da kapattım. Fakat werfault.exe'nin çalışmasını hiçbiri engelleyemedi. İllaki program net kesildiğinde kapanırken bu pencere çıkıyor ve "Programı kapat" penceresi kalıyor. Daha fazla uğraşmaktan sıkıldım. en son çare artık sildim.

Lanet dosyadan kurtuldum. Yaklaşık 4,5 saattir sistem çalışıyor. bahsettiğim program bağlantı kesildiğinde kapanırken çıkan "programı kapat" penceresi artık çıkmıyor. Başka herhangi bir yerde de şimdilik sorun yok. Bakalım bir kaç gün çalışınca mal meydana çıkacak.

Keşke cevap yazarken ilk önce deneyip sonra cevap yazsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 27 Temmuz 2010; 17:54:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.