arkadaşlar Şimdi arkadaşlara sordum bunları yaptıysan orjinal dediler
1.) Bütün Güncelleştirmeleri Yaptım 2.) 6 Aydır Laptopta Uyarı vermiyor 3.) Microsoft Sitesnide doğrulama programı indirdim 1dk bekletti sonra orjinal microsoft esse indirin iye mağza çıktı ( orjinal ) 4.) Laptop Casper Bayii'sinden Vitrindeki laptopu aldım Fiyat 1.700TL 5.) Laptop Markas: HP ProBook 4540S - 8gb Ram - 4gb Ekran kartı 6.) HP Desteğiyle Canlı Görüştüm Etkinleştirme Kodunu istediler bende yoktu 7.) Microsoft Desteğiyle Canlı Görüştüm tel.de etkinleştirme kodunu istediler bende yoktu 8.) Forumlarda gördüm KB***** Bir güncelleme varmış yap onu eger korsansa bilgisayarın çöker diye yaptım sorun olmadı Microsoftun bir programı ile etkinleştirme kodumun ilk 8 harfı hariç digerlerini öğrendim
ve Orjinalmı yanı laptopu aldıktan 1ay sonra cok araştırdım
Hep bilgisayarı sağ tık orda etkinleştirildi falan yazar diolar bunları diyecekler gelmesin
BÖYLE KESİN %100 Orjinalmi Degilmi gösterecek birşey lazım
Burayı okuyan arkadaşlara kolaylık olsun diye bir açıklama yapayım
Bu arkadaş CASPER bayinden FREEDOS pc almış ve ordaki elemanlar Windows 7 ULTİMATE yüklemişler tabiki işletim sistemine ek para ödenmemiş yüklenen sistem Crack lı illegal sistem crack yapınca LEGAL oluyor bu bilgiler ışığında yorum yapın.
NOT: FREEDOS Laptop üzerinde işletim sistemi olmayan bir PC dir.
Windows 7 ULTİMATE OFİS.ŞİRKETLER ,İŞ ADAMLARI için özel içinde bir sürü özellik barındıran en pahalı Windows sürümüdür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vavien1 -- 2 Temmuz 2015; 23:41:40 >
Bana gerçek bir kanıt sunmadıkca inanmam imkansız :)
quote:
Orijinalden alıntı: vavien1
Burayı okuyan arkadaşlara kolaylık olsun diye bir açıklama yapayım
Bu arkadaş CASPER bayinden FREEDOS pc almış ve ordaki elemanlar Windows 7 ULTİMATE yüklemişler tabiki işletim sistemine ek para ödenmemiş yüklenen sistem Crack lı illegal sistem crack yapınca LEGAL oluyor bu bilgiler ışığında yorum yapın.
NOT: FREEDOS Laptop üzerinde işletim sistemi olmayan bir PC dir.
Windows 7 ULTİMATE OFİS.ŞİRKETLER ,İŞ ADAMLARI için özel içinde bir sürü özellik barındıran en pahalı Windows sürümüdür.
Ozmn öyle biliyordum fakat yine son zamanlarda şüphe oldu ve hale orjinal biliyorum.