Bildirim
Windows 7 Mikrofon ses ayarları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
http://www.seyretogren.com/video/windows-7-de-mikrofon-ve-ses-ayarlari-nasil-yapilir.html
belkı ısınızı gorur ..
_____________________________ -
Malesef hala aynı _____________________________ -
o zaman ayarlardan degıl baska sorun var ..mıkrofon olarak ne kullanıyorsunuz ..? bıraz ayrıtnı yazarsanız bakalım neymıs _____________________________ -
Mikrofon ve kamera bir PİRANHA daha önceki bilgisayarım da sorunsuz çalışıyordu ses kartım soundmax'tı fakat win7'de bu durum çok az ses algılıyor herşeyi fulledim durum aynı. _____________________________ -
ses kartınız soundmax mı hala ? .. onboard mu kullanıyorsunuz .. onboardsa board marka model verırmısınız ..
ben guncel drıverlara bakacakdım eger drıverlarınızın guncel oldgundan emınsenız gerek yok tabıkı bunlara .._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler