Şimdi Ara

Windows 7 Mavi Ekran Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Normal olarak kullanımda herhangi bir sıkıntı yok fakat bazen internetten video izlerken mavi ekran hatası veriyor.Örneğin youtube videosu açıkken flash oyun felan açsam hata alıyorum.BlueScreenView programından aldığım verilere göre "ntoskrnl.exe" ile ilgili bir problem var.Kullandığım işletim sistemi W7 Home Premium 64 bit.Acaba çözüme nasıl ulaşabilirim? Teşekkürler.

     Windows 7 Mavi Ekran Hatası


     Windows 7 Mavi Ekran Hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagatay41 -- 21 Eylül 2011; 22:30:04 >







  • Öncelikle donanım uyumsuzluğu olabilir ama sırayla driver güncelleyerekte başlayabilirsiniz bu işe önce sisteminizdeki anakartınızın sitesine girip bütün driverları indirip kurun biosunu dahil güncelleyin sonra ekran kartı driverlarını indirip kurun flas diske yada DVD ye atınbütün driverları. sonrada Windows7 ultimate sp1 entegreli windows kullanmaya önem verin çünkü windows ta güncel olmak ister.sonra remleri teker teker deneyin işlemciyi sökün takın psu güç kablolarını kontrol edin hatta hardiskinizde bile bad sector olabilir.Temiz bir format atıp sp1 entegreli driverları kurun yeniden deneyin ve güncelleştirmeleri kapatın sistem sürekli güncellemek ister kendini oda eksik dosya hataları verir.
  • Ultimate kurdum fakat hala sorun devam ediyor ancak şunu farkettim sadece Firefox`ta video izlerken bu sorun oluyor acaba sebebi ne olabilir? (Firefox`un farklı sürümlerini denedim.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.