Şimdi Ara

Windows 7 kurulum hatası[ PC elimde kaldı başkasının]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netbook var arkadaş format atabilirmisinçok yavaşladı cihaz dedi. Ben de tama dedim. Önceden kendi laptobuma usb de birçok kez ve başka cihazlarada birçok kez format attım ama buna atarken önce herşeyi sildim windows yüleme penceresinde. sonra harddiski böldüm birtürlü windowsu yükleyemedim. Neyse formatı birtürlü attım atarken inanılmaz yavaş attı. Normalden 4 kat daha yavaş diyebilirim. Formatı attım ve windows açıldı ama bu sefer de cihaz yine çoook yavaş. Takılmalar donmalar oluyor yani. Dedim tekrar başlatayım vihazı ardında "Operating system not fount" bilmemney media failure. check cable falan yazıyordu. biosla oynadım abazen açılıyor çoook yavaş şekilde bazen ise yine operating system not found falan diyor. Sizce ne yapmalıyım. Cihaz benim olsa harddiski falan çıkarır başka cihazda denerim ama o da benim değil. Cevabınız için teşekkürler..

• anticor kullanıcısına yanıt
    Arkadaşınızın HDD'si arızalı gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 5 Eylül 2013; 16:02:15 >
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    Şu anda tekrarhome basic ile deneyeceğim ama bu sefer de windows 0 diski 1 bçlümüne yüklenemez diyor yea.
  • anticor kullanıcısına yanıt
    Garantisi varsa hiç uğraşmayın. Dediğim gibi HDD sorunu gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Garantisi varsa hiç uğraşmayın. Dediğim gibi HDD sorunu gibi duruyor.

Garantisi var mı bilmiyorum. O zaman söyeyeyim öyle yapsın. Teşekkürler cevap için. DÜn akşamdan beri uğraşıyorum bir türlü olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.