Şimdi Ara

Windows 7 klasör erişim hızı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar düne kadar normaldi bugün bilgisayarı yeniden başlatayım dedim ve açıldığında Bilgisayar'a tıkladığımda 2-3 saniye sonra açılıyor, herhangi bir klasöre girince yine 2-3 saniye sonra açıyor. Anti-virüsten olabilir diye düşündüm kapattım düzelmedi. Sistem bakımı yaptım Ccleaner, defrag, chkdsk yine bir değişiklik olmadı. İşlemci, Ram kullanımı normal bilgisayar işlem yapıyormuş gibi de görünmüyor. AMD X2 1.9ghz işlemci 2GB Ram var. Böyle bir sorunla karşılaşan ya da fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F4EC4307 -- 2 Kasım 2009; 22:01:06 >

• Çok şükür bugün itibariyle sorunum düzeldi, eğer siz de yukarıdaki sorunlarla karşılaşıyor ve sisteminizde KİS 2010(benim kullandığım 9.0.0.736 sürümü) kullanıyorsanız, KİS'i kaldırıp yeniden başlatın ve sorunların düzelip düzelmediğini test edin. Benim sorunların KİS 2010'u kaldırınca düzeldi, şuanda sistem stabil ve performanslı çalışıyor. Görünen o ki Kaspersky'ın hala Win7 ile uyumsuzluk problemleri sürüyor.
  • Bende de KIS 2010 ve aynı sorun var (2-3 saniye olmasa da biraz uzadı).... Yeni AV arayışına gireyim bari.

Bu arada KIS 2010 değil de "Kaspersky 8.0 for Windows 7" vardı, beta halindeydi, hiç kasmadan çalışıyordu. Bunu da deneyebilirsiniz KIS 2010 yerine.

ftp://downloads1.kaspersky-labs.com/beta/
  • KIS 2010'u kaldırdıktan sonra sorunun çözümünü gördüm, ayarlardan Self-Defence'i kapatıp Apply dedikten sonra tekrar aktif yapıp Apply diyerek çözüldüğünü söylüyorlar, ben denemedim ama deneyen herkes işe yaradığını söylüyor. Bu sorunla karşılaşanlar bir de KİS'i kaldırmadan önce bunu denesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F4EC4307 -- 30 Kasım 2009; 1:52:27 >
  • Ben kaldırdım fakat sorun çözülmedi. Aynı dediğin sorunlar var tam olarak. Başka bir önerisi olan var mı?
  • eset smart security 4 ü tavisye ederim
  • kis2010 9.0.0.736 sürümünden bir öncekinde bendede böyle sorun vardı ama bu sürümü kurunca bu sorun ortadan kalktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok sağolun beyler, kafayı yemek üzereydim ve rahatladım... Self-defence ı kaldırınca klasörler eskiden olduğu gibi takır takır açılıyor ama bu özellik tam olarak ne işe yarıyor?
  • win 7 64 bit kullanıyorum ve klasör açılma hızı sizin dediğiniz gibi yavaşlamıştı. kaspersky ın self defence i kapatıp açtım. sorun düzelti. çok teşekkür ediyorum. microsoft un günahını almışım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabc

Çok sağolun beyler, kafayı yemek üzereydim ve rahatladım... Self-defence ı kaldırınca klasörler eskiden olduğu gibi takır takır açılıyor ama bu özellik tam olarak ne işe yarıyor?

Self-defence Kaspersky'ın kendi dosyalarını değişiklilere, silinmelere karşı kilitlemesi işlevini görüyor, yani bilgisayara oldu da bir virüs girdiğinde Kaspersky'ın hiçbir dosyasına erişemediğinden devredışı bırakamıyor, sağlıklı bir şekilde işine devam edip virüsleri siliyor. Pek bir risk teşkil etmese de eğer tamamen kapattıysanız tekrar aktif etmenizde fayda var. Hız sorununu çözmek için bu özelliği 10-20 saniyeliğine kapatıp açmak yeterli oluyor.
  • Hayret!... Bende de işe yaradı. Sadece self defence'in tıkını kaldırdım, oldu.
  • Güncel
    Self-Defence dediğiniz ayar türkçe olarak nerde kis 2010 kullanıyorum
  • Türkçesinde sanırım "Kendini korumayı etkinleştir" olarak geçiyordu.
  • ESET NOD32 İLE KULLANIORUM HİÇ Bİ SORUNUM YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moo-hyuk

Türkçesinde sanırım "Kendini korumayı etkinleştir" olarak geçiyordu.

Evet buldum
  • Normal kullanıcıysanız Avira free versiyon kullanın tavsiye ederim gayette güzel iş yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Normal kullanıcıysanız Avira free versiyon kullanın tavsiye ederim gayette güzel iş yapıyor

Eğer ramin bolsa kaspesky verdiği rahatlığı hiç bir programda bulamadım
  • microsoft security essentials'ı 17 subattan sonra türkçe olarak indirebilirsin ücretsiz olarak
  • Ben de aynı sorunla uğraşıyorum haftalardır. Klasörleri açtıktan sonra içeriğe erişmem, 1-2 saniyeyi alıyor.

Win7 Ultimate kullanıyorum. Kaspersky Pure yüklüydü, self-Defense'i kaldırdım, olmadı.
    Kaspersky Pure kaldırdım, antivirüs kurmadan denedim, olmadı.
    Kaspersky 9.0.0.736 yükledim, olmadı.
    9.0.0.736'da self-defense'i kaldırdım, yine olmadı.

Hala aynı sorun devam ediyor. Başka bir çözüm bilen var mı arkadaşlar?
  • Kaspersky yi tamamen kaldırınca da sorun cozulmuyorsa büyük ihtimal arkaplanda çalışan bir başka program sorun yaratıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.