Selam arkadaslar . Laptopumu windows xp den windows 7 ye yükselttim ama karsılastıgım sorun nedeniyle tekrar xp ye cevirdim . Ama windows 7 kullanmak istiyorum. Windows 7 yukledim crackledim hersey normal ama 1 saat 1 buçuk saat falan kullandıktan sonra direk kapanıyor herseferinde bu sorunu çözebilmiş degilim acil yardım ederseniz sevinirim . Simdiden cok tesekkurler . İşlemci : Intel core 2 duo T5600 1,83ghz Ram : 1GB Ekran kartı : Intel gma950 256mb Hdd : 80 GB
bir anda elektrik mi kesiyor yoksa herhangi bir uyarı vererek mi kapanıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: xx_X_xx
bir anda elektrik mi kesiyor yoksa herhangi bir uyarı vererek mi kapanıyor?
Bir Anda elektrik kesiyor. Çözümü biliyorsan acil yardım et kardeş . Çok gıcık bir durum yükleme yaparken yada film izlerken kapanıyor bir anda sinir oluyorum.
Yokmu Yardım edebilecek . Lütfen arkadaşlar Cok gıcık bir durum ...
ne kadar böyle birşey mümkündür laptopta bilemem ama normal masaüstü pc mde bios ta belli bir sıcaklıkta otomatik kapanma ayarlarını açık unutmamdan dolayı biraz ısınınca yani güç binince alet bir anda kapanıyordu, bu da böyle bir durum olabilir, ama laptopların biosunda böyle bir ayara hiç rastlamadım
Anladım . Peki birinden böyle bir cevap aldım bundanda olabilir mi . '' Windows 7 RC sürümlerini kullanıyorsan son RC sürümünün kullanım tarihleri mart başına kadar. 1 martdan sonra 2 saatte bir kapanıcak. Senin sürüm numaran daha erken kapanıyor olabilir. ''
dediğin nedenle olsa bu şekilde kapanmaz bence, en azından uyarı verir, orjinal ürün kullanın falan gibilerinden, bu sadece microsoft a kötü imaj oluşturu eğer böyle bir kapanma şekli belirledilerse
Windows 7 tarihi değiştirirseniz kapanma duruyor
ben de şu an orijinal vista yüklü olan bilgisayarıma kaçak win 7 yükleyip denemek istiyorum; eğer memnun kalırsam orijinalini alıp memnun kalmazsam vistaya geri dönmeyi düşünüyorum; boşuna win 7'ye para vermek istemiyorum; kaçak win 7 cd'si buldum (ki cd'yi temin edecek kişi kapanma sorunundan bahsetti; hatta sistemi çökenler bile olduğunu söyledi ve "orijinal crack'i yok" dedi); şimdi ben bu CD den yükleme yapıp yukarıdaki işlemi yaparsam en azından deneme süresi boyunca (en az 2 hafta sürer benim adam akıllı denemem :) ) kapanma sorunundan kurtulur muyum; 2. olarak bu kaçak win 7 cd'lerinin tarihle uğraşmadan kapanma sorunu vb. olmayanları var mıdır (masaüstümde hep kaçak xp kullanırdım eskiden; bu win 7 için format atmanın normal bir formattan farkı var mı; yani format attıktan sonra kapanma sorunu vb. olmasın diye ayrı bir takım (cahilce olacak ama bir yerlere crack dosyaları yapıştırmak; ya da ek bazı yamalar kurmak gibi) işlemler yapmak gerekiyor mu?)
quote:
Orijinalden alıntı: barkodd
ben de şu an orijinal vista yüklü olan bilgisayarıma kaçak win 7 yükleyip denemek istiyorum; eğer memnun kalırsam orijinalini alıp memnun kalmazsam vistaya geri dönmeyi düşünüyorum; boşuna win 7'ye para vermek istemiyorum; kaçak win 7 cd'si buldum (ki cd'yi temin edecek kişi kapanma sorunundan bahsetti; hatta sistemi çökenler bile olduğunu söyledi ve "orijinal crack'i yok" dedi); şimdi ben bu CD den yükleme yapıp yukarıdaki işlemi yaparsam en azından deneme süresi boyunca (en az 2 hafta sürer benim adam akıllı denemem :) ) kapanma sorunundan kurtulur muyum; 2. olarak bu kaçak win 7 cd'lerinin tarihle uğraşmadan kapanma sorunu vb. olmayanları var mıdır (masaüstümde hep kaçak xp kullanırdım eskiden; bu win 7 için format atmanın normal bir formattan farkı var mı; yani format attıktan sonra kapanma sorunu vb. olmasın diye ayrı bir takım (cahilce olacak ama bir yerlere crack dosyaları yapıştırmak; ya da ek bazı yamalar kurmak gibi) işlemler yapmak gerekiyor mu?)
sorularina kisa cevap vereyim
1 gecenlerde microsoft 6 aylik deneme surumu veriyordu bir yerlerde okudun nerde bilmiyorum 2 bilgisayar oyle pat diye kapatmiyor orjinal degilse desktobun resmini degistiriyor ve bu w7 kopy dir diyor bilgisayarida acerken bir uyari geliyor 3 gun icinde satin aliniz falan filan diyor. 3 ben internetden orjinal surumunu buldum w7 64 ve 86 ikisinidi indirdim kontrol yaptim hic ellenmemis dosyalardi hast test programi yada md5 4 su an crackli kullaniyorum butun update leride yapiyorum hic problem yok bilgisayarimda 5 onemli bir sey olursa pm den ulasin bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme