Şimdi Ara

Windows 7 İşlemci Puanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün aldığım asus k55vj sx077d notebook'un performans değerlendirmesinde en düşük işlemci çıktı fakat cihaz intel i7 3630QM işlemciye sahip.işletim sistemi windows 7 bununla bir alakası olabilir mi? işletim sistemi win8 olan bir arkadaşın sistem değerlendirmesihttp://img267.imageshack.us/img267/3681/sistempuan.png bu şekilde. fakat benimkiler ekteki resimde olduğu gibi.yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokalp888 -- 31 Ocak 2013; 20:35:31 >

• Windows puanlamasına aldırmayın cpu-z programını kurun işlemcinin özelliklerini gözden geçirin birde 3dmark 11 puanını deneyin.Bundan moralin bozulmasın sistemin güncel mi çipset sürücüsünü güncellediniz mi?Sistem güncellendikçe düzelir işlemcide aksi bir sıkıntı olsa fark edilir sistemde anormallikler görürdün.
  • hepsini kurdum cd ile gelenlerden.şimdi güncelleri çıkmış mı diye bakacağım.ama sistemde anormallikler var gibi görev çubuğundaki bir şeyi kapatırken bile donuyor bazen 3-5 saniye kadar.ayrıca cpu-z de gözükenleri atayım buraya.ben tam anlamıyorum ama 1 core 2 threads gösteriyor.o resimdeki arkadaşın dizüstünde 4 cores 8 threads gösteriyor.tam anlamını bilmesemde bana gönderilenin çift çekirdek olduğunu düşünüyorum.eğer öyleyse garantiye yollayacağım.

Windows 7 İşlemci Puanı
  • Bir arkadaşta yine olmuştu çekirdekleri kapalı olabilir birde sıcaklık programlarını deneyin mesela hw monitör,ayrıca aygıt yöneticisine de bakın sistem kaç çekirdek gösteriyor 8 çekirdek gösterir.Yine değişen birşey olmazsa servise verin.
  • Bak o aklıma gelmedi bazen işletim sistemi kısıtlıyor,ender rastlanan bir durum olduğu içinde ihtimaller dahilinde akla gelmiyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.