Şimdi Ara

Windows 7 ile kablosuz ağa bağlanamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
83.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benzer bir sorun da bende var...
    Kablosuz modem (ait ties air 2410) ile modeme (air ties rt205) sorunsuz bağlanıyordum. Dün akşamdan bayağı eskimiş olan modem tümden öldü. Bugün Zyxel marka bir modem aldım, Modemin kurulumunu yaptım, Windows 7 li laptop ve iphone ile bağlandım. Ama yine Windows kurulu olan masa bilgisayarından kablosuz modem ile bir türlü bağlanamıyorum. Bağlanmak istediğim ağı görüyor, şifreyi giriyorum ama bağlanmadı diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • arkadaşlar eger kablosuz modeminizi bilgisayar buluyorsa baglantı yapamıyorsa modemin şifresini değiştirin yada şifreyi tamamen kaldırın ( Eğer modeminiz airties ise burdan giriş yapınhttp://192.168.2.1/login.html bu siteden şifreyi değiştirin @ )
  • Sorunu çözmek için Airties modem aldım ve sorunum çözüldü.Mevcutta kullandığım Robotics marka modemimde sorun vardı.Laptopun harddiskini değiştim tüm bilgiler yeniden yüklendi aynı sorun devam ediyordu.En basiti modemi değişmek :)
  • Arkadaşlar benim laptop komşumla ortak kulanırken giriyodu.Ama şimdi taşindim.Yeni modemime telden tabletten masaüştünden griyor ama laptopumdan girmiyor windows 7 dibinden bağlanmaya çalışıyorm %100 çekiyo yinede windows bu ağa bağlanamadı diyor yardm edermisiniz ?
  • Bugün bendede aynı sorun vardı. Pc'ye win7 64bit kurdum. Kablosuz olarak ağıma bağlanamadım. Cepten sorunsuz bağlandım. Kendi ağıma tıkladığımda, bağlanmak normalden biraz uzun sürüyor deyip.. sonra bağlanamadı hatası alıyordum. Yani şifre yanlışta demiyordu. Şifreyi değiştirdiğimi hatırladım. Rj45 ile pc'yi bağladım internete, Sonra modem sayfamdan son koyduğum şifreye baktım. Sizdede Sorun son koyduğunuz şifre olabilir.
  • Acil yardıma ihtiyacım var, win8 bilgisayarına win7 yükledim ve kablosuz bağlanmak için hiçbir seçenek bulamiyorum ne yapmaliyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba win 7 kullanıyorum dark usp adaptör aldım yükledim fakat ağ bağdaştırıcısında kablosuz ağlar çıkmıyor geniş bant bağlantısı ve yerel ağ bağlantısı var sadece bunu nerden bulabilirim
  • Merhabalar,

    Bende de aynı problem vardı. Ben problemi aşağıdaki video da anlatıldığı şekilde çözdüm.
    https://www.youtube.com/watch?v=bDtawUcEQoE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karambakarambita -- 19 Kasım 2016; 15:56:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.