Şimdi Ara

Windows 7 için Antivirüs tavsiyesi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Norton İnternet Security 2010 öneririm... Win 7 de gerçekten harika işler çıkarıyor ve kasma falan yok... Ben bir kampanya ile 6 aylık serial'ini bulmuştum şimdi onu kullanıyorum...

(süresi geçince KIS 2010 a geçeceğim çünküüü elimde hediye 1 senelik serial i var )

Kampanyaları sıkı takip ederseniz orjinal AV'leri para vermeden kullanabilirsiniz....
  • Şahsen Nod32'nin iyi bir antivirüs programı olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayarları kasmıyor ona katılıyorum ama bir çok trojeni ve zararlıyı gözden kaçırıyor. Ücretsiz olması nedeniyle en güveniliri Avast ev sürümü bence.
  • Antivirüs kullanmıyorum
  • Ein7 64 bit de Kas 2010 kullanıyorum gayette memnunum tavsiye ederim arkadaşlar.
  • konu ile biraz alakasız belkide kaspersky internet security 2010 kullanıyorum.
    windows 7 kurdukdan sonra uac ı kapatarak kullanıyorum ama kaspersky uac danda beter çıktı oyunlara patch yüklemek istiyorum habire sorup duruyor güvenlimi bu diye bıktım artık firewall unu kapattım düzelmedi hangi zımbırtısını kapatsakda bu saçma sorudan kurtulsak artık?
  • Eset Smart Security 4 kuttlan x64 olanıda var :)
  • nod32 çakma ya
  • bende bir türlü karar veremedim, xp'De nod32 kullanıyordum ama şimdi nod32 uyumsuz diyor.. anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboys

bende bir türlü karar veremedim, xp'De nod32 kullanıyordum ama şimdi nod32 uyumsuz diyor.. anlamadım gitti

Nod32 4.0.467 versiyonu windows7 ile tam olarak uyumlu, windows 7 de denediğim 3 antivirüs programından biridir.Sıralamam gerekirse;

NOD32 ***** (Ufak boyutlu günlük updateler, en hızlı heuristic vs vs)
    Avast **** (Ücretsiz olması)
    Kaspersky ** (Update serverları yavaş, windows 7 açılış süresini 4 sn arttırdı Nod32ye oranla)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

konu ile biraz alakasız belkide kaspersky internet security 2010 kullanıyorum.
    windows 7 kurdukdan sonra uac ı kapatarak kullanıyorum ama kaspersky uac danda beter çıktı oyunlara patch yüklemek istiyorum habire sorup duruyor güvenlimi bu diye bıktım artık firewall unu kapattım düzelmedi hangi zımbırtısını kapatsakda bu saçma sorudan kurtulsak artık?

tabikide soracak.. var olan exe dosyalarını program değiştirecek doğal olarak seni uyarıyor.. güvenlik programı dediğin budur.. aynı olayı bir zararlı yazılım yaptığında ve bunu sana sorduğunda neden soruyorsun demezsin ama...
  • vistadada aynı işi yapıp soru falan sormazdı yalnız.
  • ben chip dergisinin verdiği cd den g-data internet security 2010 kurdum şuan için win7 ile iyi anlaşıyorlar. ödüllü bir antivirüsmüş. ayrıca chip dergisi 1 yıl ücretsiz kullanım hakkı veriyor. denemeye değer diye düşünüyorum.

komik olan ise chip dergisinin cd sinden kurduğum antivirüs chip cd sinde trojan var diye uyarı verdi

ayrıca antivir de güzeldir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.