Şimdi Ara

Windows 7 garip bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorun format attıktan sonra oluştu win 7 ultimate e win 7 ultimate formatladım tekrar tüm driver vb herşeyi kurdum tam takır çalışıyor ama örnek idm programında gelen uyarılara bir daha gösterme diyorum gösteriyor sonra utorrent de sistem çubuğunda başlat seçeneğini işaretledim ama pencere modu geliyor hadi bunları geçtim şu çok garip uyku moduna geçiyordu ekran kararıyordu falan güç planlamasını yaptım yüksek performans hiçbir zaman kapama ekranı uyku olmasın vb yaptım gene kapandı uykuya geçti çok garip kaydettiğim şeyler kaydolmuyor mu napıyor anlamadım yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Regedit bozulması meydana gelmiş gibi. İyi bir regedit düzenleme aracı edinin, ancak öncesinde mevcut regeditinizi yedeklemeyi unutmayın ki bir problem yaşarsanız çabucak bertaraf edebilirsiniz. Baçlat/ çlaıştır'a regedit yazıp açın dosya kısmından VER diyerek yedeklemenizi yapın. İleride düzeltilemeyen bir hata olursa bu defa AL diyerek eski regedit kaydınızı geri yükleyebilirsiniz.Bildiğiniz bir regedit düzenleme aracı yoksa ccleaner, reg doctor, Registry Mechanic, CleanMyPC Registry Cleaner gibi programlar işinizi görecektir. Dikkat etmeniz gereken nokta pek çoğu sadece full sürümlerinde tam onarım gerçekleştirmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.