Şimdi Ara

Windows 7 Ekran kartını algılama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma win7 yükledim ekran kartını kullanmıyor galiba ekran çözünürlüğüne geldiğimde Görüntü 1. L194WT yazıyor.Şimdi ben kendi ekran kartımı nasıl kullanabilirim?

• Sistem bileşenleriniz nedir? ( Ekran kartınızın markasını ve modelini detaylı bir şekilde yazınız. )

Windows 7 konusunda şöyle bir yanlış bilgi net ortamında geçmektedir;

-''Windows 7 otomatik olarak driverini bulur, ekran kartının.''

-Hayır, sadece driver yongasını bulur ve sistem tarafından tanınmasını sağlar, şu anki mevcut driver CD'niz zaten Win 7 sürücüsünü barındırmayacaktır. ( En güncel ekran kartları hariç. )

-İnternet üzerinden marka ve modeline göre ekran kartınızın driverini indirmek mecburiyetindesiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Sistem bileşenleriniz nedir? ( Ekran kartınızın markasını ve modelini detaylı bir şekilde yazınız. )

Windows 7 konusunda şöyle bir yanlış bilgi net ortamında geçmektedir;

-''Windows 7 otomatik olarak driverini bulur, ekran kartının.''

-Hayır, sadece driver yongasını bulur ve sistem tarafından tanınmasını sağlar, şu anki mevcut driver CD'niz zaten Win 7 sürücüsünü barındırmayacaktır. ( En güncel ekran kartları hariç. )

-İnternet üzerinden marka ve modeline göre ekran kartınızın driverini indirmek mecburiyetindesiniz...

Ekran kartı ati radeon x1650 kardeş
    algıla diyorum görüntü sekmesinde kullanılabilir çıktı kaynağı radeon x1650 series yazıyor.
  • Buradan ekran kartınızın sürücüsünü indirebilirsiniz...

NOT: Sekmelere işletim sisteminizi ve ekran kartınızın serisini doğru girmeyi ihmal etmeyiniz...

İyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Buradan ekran kartınızın sürücüsünü indirebilirsiniz...

NOT: Sekmelere işletim sisteminizi ve ekran kartınızın serisini doğru girmeyi ihmal etmeyiniz...

İyi forumlar...

Ben bunu kurdum şimdi fakat yine orda radeona 1. sırada yazmıyor ama düzelmiştir dimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 grafik kartı sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.