Bildirim
Windows 7 Ekran kartını algılama

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sistem bileşenleriniz nedir? ( Ekran kartınızın markasını ve modelini detaylı bir şekilde yazınız. )
Windows 7 konusunda şöyle bir yanlış bilgi net ortamında geçmektedir;
-''Windows 7 otomatik olarak driverini bulur, ekran kartının.''
-Hayır, sadece driver yongasını bulur ve sistem tarafından tanınmasını sağlar, şu anki mevcut driver CD'niz zaten Win 7 sürücüsünü barındırmayacaktır. ( En güncel ekran kartları hariç. )
-İnternet üzerinden marka ve modeline göre ekran kartınızın driverini indirmek mecburiyetindesiniz... -
quote:
Orijinalden alıntı: makedonn
Sistem bileşenleriniz nedir? ( Ekran kartınızın markasını ve modelini detaylı bir şekilde yazınız. )
Windows 7 konusunda şöyle bir yanlış bilgi net ortamında geçmektedir;
-''Windows 7 otomatik olarak driverini bulur, ekran kartının.''
-Hayır, sadece driver yongasını bulur ve sistem tarafından tanınmasını sağlar, şu anki mevcut driver CD'niz zaten Win 7 sürücüsünü barındırmayacaktır. ( En güncel ekran kartları hariç. )
-İnternet üzerinden marka ve modeline göre ekran kartınızın driverini indirmek mecburiyetindesiniz...
Ekran kartı ati radeon x1650 kardeş
algıla diyorum görüntü sekmesinde kullanılabilir çıktı kaynağı radeon x1650 series yazıyor. -
Buradan ekran kartınızın sürücüsünü indirebilirsiniz...
NOT: Sekmelere işletim sisteminizi ve ekran kartınızın serisini doğru girmeyi ihmal etmeyiniz...
İyi forumlar... -
quote:
Orijinalden alıntı: makedonn
Buradan ekran kartınızın sürücüsünü indirebilirsiniz...
NOT: Sekmelere işletim sisteminizi ve ekran kartınızın serisini doğru girmeyi ihmal etmeyiniz...
İyi forumlar...
Ben bunu kurdum şimdi fakat yine orda radeona 1. sırada yazmıyor ama düzelmiştir dimi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X