Şimdi Ara

windows 7 ekran kartı sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. benim lg r710 laptop um var. dün w7 ye yükselttim. yükseltirken uyarı gibi bişe verdi. ati ekran kartı tekrar yüklemeniz gerekebilir gibisinden.
    bu laptopda iki ekran kartı var. pil tasarruf modundaki ekran kartını kullanıyor. ati ye geçemiyorum. kaç kere sildim yükledim. vistada sorun yoktu.
    bilen, anlayanların yazması çok iyi olur benim için. oyun oynayamıyorum
    saygılar...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• win7 yi kurarken hangi ekrankartı seçiliydi...
  • atiydi galiba :D
  • aygıt yöneticisinde diğer ekrankartı gözüküyormu...
  • driver yüklemeden önce gözüküyodu. ama driver yükledim şimdi gözükmüyo gizli aygıtlardada gözükmüyo napmam lazım ??
    mailbox ıma mail gelmiyo dh dan geç bakıyorum o yüzden yanlış anlaşılmasın...
  • arkadaşım sağol yinede ben çözdüm olayı.
    ikisinide aygıt yöneticisindende program ekle kaldırdanda kaldırdım. ve ikisinide peş peşe restart atmadan yükledim. önce ati ve sonra intelinkini.
    önemli bi not. microsoft coparation var onu yüklemeyin. diğerini yükleyin aygıt yöneticisinden yüklicekseniz eğer. teşekkürler iyi geceler...
  • Ekran kartının ana sayfasından Win 7 sürücüsü olup olmadığına bak.
    Tek çözüm o...
    Eğer sürücüsü varsa yırttın, yoksa hiç bir şey yapamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aygıt yöneticisinin görüntü bağdaştırıcı vs. yani ekran kartlarının olduğu kısmın resmini çekip (ss alarak) buraya koyabilir misiniz?

EDİT :
    Sorun çözülmüş..Geçmiş olsun
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • zotac 9500 gt ekran kartım var.benim kasada farklı zamanlarda donup kalıyor ekran.onboarttan çalıştırdım sorun yok.ekran kartını başka kasaya taktım sıkıntı yok ne yapmalıyım.işletim sistemi win 7 32 bit
    ram kingston hyprex 2 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: reall07

zotac 9500 gt ekran kartım var.benim kasada farklı zamanlarda donup kalıyor ekran.onboarttan çalıştırdım sorun yok.ekran kartını başka kasaya taktım sıkıntı yok ne yapmalıyım.işletim sistemi win 7 32 bit
    ram kingston hyprex 2 gb

ekran kartını yenı mı kullanıyorsun ...daha once calsıyordu da sımdımı donuyor ?? ..son gunlerde guncelledıgın bısı varmı pc de ?? muhtemelen sıstemınde bır drıverla uyusmazlıgı var cakısıyor.. ama hangısı ıle ?? .. uydu kartı falan varmı pc de ..?? bırde onboard kullandıgın ethernet ses kartı gıbı drıverlardan olabılr .. baska pc de sorun demıssın o pc nın anakart modelı ıle senın pc nın ankart modelını yazarmısın ..
  • NİGGA cevabın ve ilgin için sana çok teşekkür ederim .anakart modelim asus p5g41c-m lx işlemcim:intel core2 duo quad 2.5 ghz ram kinston hyprex 2 gb ses kartı yok internete airties wus 300 ile bağlanıyorum harddisg samsung 320 gb power supply 400 watt ekran kartı driverını cd sinden kuruyorum.onboard ses kartını biostan kapatım onborad ekran kartını kapattım olmadı garantiye gönderdim bişey yok dendi.sonra garantisi bitti.aracı firmadan asıl firmanın numarasını alıp oraya istanbul a gönderdim adamlar 3 gün denediler bişey yok dendi.kasayı başka yere götürüyom sıkıntı yok evimde toprakalamda var.şuan kart bir net kafade ama anakart amd onun ayrıyetten zotac 9800 gt aldım bi arkadaştan üstelik o ddr 3 kasaya onu taktım çalıştı ve hiçbirsorun yok tekrar söylüyorum benim olan zotac 9500 gt 1 gb 128 bit olan ekran kartı şuan bir net cafede çalışıyor.bana yardımcı olursan beni çok sevindireceksin.eğer olmazsa msı n 430 gt 2gb ile değiştircem bu kart nasıl.ayrıyetten kasanın yakınında uydu anteninn çanağı var onun zararı olur mu.ilgin için şimdiden tşkler.

• nıggaa ekran kartım ilk başlarda bunu yapmıyordu.bir ara yaptı düzelir gibi oldu en azından sık yapmıyordu ama şimdi çok sık kasayı aşşa atasım geliyor
  • ya yao mu bi cevap verecek canım kardeşlerim
  • hala bekliyorum cevabınızı ekran kartımı ona göre alıcam ya da almıycam kardeş.sizleri seviyorum şimdiden tşkler....
  • valla en güvendiğim site de bunu yaparsa inanın çok üzüldüm hala bi cevap alamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reall07

valla en güvendiğim site de bunu yaparsa inanın çok üzüldüm hala bi cevap alamadım..

Biraz daha sabret , emin ol '' nigga '' çevrimiçi olunca seninle ilgilenecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.