Şimdi Ara

Windows 7 Durduk Yerde Orijinal Olmadığı Mesajını Vermeye Başladı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
39.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • su dosyayı tekrardan yukleyebilecek birisi var mı acaba?? yada farklı bir cozum yontemi olan???
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17

su dosyayı tekrardan yukleyebilecek birisi var mı acaba?? yada farklı bir cozum yontemi olan???

fluenta'nin vermis oldugu linkteki dosyayı indirdim winrar ile duzelttikten sonra 64 bitlik olan dosya problemsiz bir sekilde cıktı(benim bilgisayar da 64 bit) fakat vistalizator programi windows 7 home edition da calismiyor. uyumluluk modunu vista sp2 yaparsam aciliyor ama system'i vista 64 bit sp2 olarak goruyor ve dil paketini ona gore degistirecek gibi duruyor. eger bu degisikligi yaparsam isletim sistemim bu durumdan etkilenir mi? Nasıl düzelteceğim hiçbir fikrim yok
  • hocam bence windows 7 loader by daz 2.0 programı ile orjinal yapın. şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.
    programı açın uninstall tıklayın sonra biraz bekletir restart tıklayın. programı bi daha açın install tıklayın sonra biraz bekletir restart tıklayın.
    açtığınızda orjinal olması lazım.
  • bilgisayardaki windows zaten orjinal hocam. loader la yapmak istemiyorum acikcasi. key var kullanamıyoruz anlamadım bu durumu da garip ya :S
  • Arkadaşlar K971033 Kodlu güncelleştirme sadece bir kereye mahsus yayınlanmıyor.Belirli aralıklarla tekrar tekrar yayınlanıyor.Bu bana 3. gelişi.Pc yi tam 2.5 yıldır formatsız imajsız yedeksiz ve sürekli güncelleyerek kullanıyorum.
    Bilginize...
  • slm arkadaslar konu tartısılmıs da acaba sonuc nedır yanı bu uyarıyı kaldıracak bırsey bulundu mu acaba ben de delı oldum bu işe
  • aynı sorunu bende yaşıyorum çözümü nedir acaba arkadaşlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: raso17

aynı sorunu bende yaşıyorum çözümü nedir acaba arkadaşlar .

Windows7 cra*ck kurarsan sürümüne uygun olarak sorun ortadan kalkar
  • Aynı sorun bende de oldu istanbulbilişim ile irtaba geçtim ve sorunu çözdüm. Bu soruna sahip olan veya olacak arkadaşlar bana gönderilen dosyayı upload ettim ve dökümanı biraz değiştirerek buraya yazıyorum :

quote:

Microsoft’un yapmış olduğu güncellemeden dolayı Amerika ürünlerinde hata meydana gelmiştir. Yapılan çalışmalarda bu hatalı güncelleştirmeyi düzelten yeni güncelleme tarafımıza gönderilmiştir. Bu güncelleştirmeyi aşağıdaki sıralamayı takip ederek gerçekleştirebilirsiniz. İşlem bittikten sonra Microsoft’un sitesinden Windows doğrulama yapabilirsiniz.

1.İlk önce cihazın adaptöre bağlı olmasına dikkat edelim. Cihazı internete bağladıktan sonra Explorer adres çubuğuna
    http://hotfile.com/dl/146610291/51e1912/Win7.rar.html Yazınız. Gelen kaydetme ekranından masaüstünüzü seçerek gelen dosyayı kaydediniz

1.Resim

Windows 7 Durduk Yerde Orijinal Olmadığı Mesajını Vermeye Başladı

2.Dosya masaüstünüze kaydedildikten sonra , sıkıştırılmış dosya sisteminden masa üstüne açınız.

2.Resim

3.Dosyayı açtıktan sonra işletim sisteminizin sistem türünü(Kaç bit olduğu?) kontrol ediniz. Bilgisayarım ikonunun tam üzerinde sağ Mouse tuşuna basınız ve özellikler değiniz. Açılan pencerede Sistem türünden kaç bit olduğunuz göre bilirsiniz.

3.Resim

4.Resim

5.Sistemin türünü de öğrendikten sonra 32 bit ise lp32 dosyasını veya 64 bit ise lp64 dosyasını masa üstüne taşıyınız. Taşıma işlemi gerekli iki dosya seçildikten sonra sağ Mouse ile masaüstüne sürükleyin açılan pencerede buraya taşı bölümünü seçiniz.

5.Resim

Vistalizator adlı exe ile hiçbir işlem yapmıyoruz.

6. Masaüstün de bulunan ve sisteminizin türü ile eşleşen dosya’yı açınız.’’Örn:lp64 veya lp32’’.Açtıktan sonra üst tarafta olan bat dosyasının ‘’örn:lp64.bat veya lp32.bat. ‘’ tam üzerinde sağ Mouse tuşu yapıp run as Administrator olarak güncelleşmeyi çalıştırınız. Açılan DOS penceresinde güncelleme ortalama 5-9 dakika arasında sürecektir.Pencerede start için E/H sorduğunda ‘’E’’ tuşlayarak cihazın re start olmasını sağlayınız. Bu işlemi sormaz ise cihazınız otomatik olarak yeniden başlayacaktır.

6.Resim

7.Cihazınız gerekli güncellemelerini yapıp yeniden açıldığında artık Türkçe ve Windows doğrulamaya hazırdır. Ve var olan sorun ortadan kaldırılmıştır.İyi Günler dileriz. http://www.microsoft.com/genuine/validate/ValidateNow.aspx?displaylang=tr

7.Resim

• Merhabalar. Bu sorunun aynısı bende de var. Verilen linklerin hepsi kırık. Bu dosyayı tekrar upload edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dracomania20

Lütfen linkleri tekrar up edin. bendede bu sorun var. linklerin hepsi kırıkk!

Dostum google'da aratmayı denediniz mi ? Dosya isimleriyle arama yaparsanız bulabileceğinizi düşünüyorum... Bu konuya gireli 7-8 ay olmuş ama...
  • vatan bilgisayardan gecen sene aldığım HP bilgisayarımda bana birkaç gündür bu uyarıyı vermeye başladı. bu başlık altındakii tüm linkler kırık.. elinde link yada dosya olan varmı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

vatan bilgisayardan gecen sene aldığım HP bilgisayarımda bana birkaç gündür bu uyarıyı vermeye başladı. bu başlık altındakii tüm linkler kırık.. elinde link yada dosya olan varmı arkadaşlar?

Gerekli isim varsa aratmayı denediniz mi ? İnternette muhakkak vardır...
  • buradaki linklerde dosy isimler hep win7.rar olarak geçmiş. aratınca bi dünya şey çıkıyor. hangi dosyanın ne oldugu belli değil. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

buradaki linklerde dosy isimler hep win7.rar olarak geçmiş. aratınca bi dünya şey çıkıyor. hangi dosyanın ne oldugu belli değil. :(

Bir bakalım... Neler var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jovanovic -- 8 Mayıs 2012; 14:30:29 >
  • Millet pc formatladım ve şimdi Türkçeye ceviremiyorum. Bu paketlerin güncellenmiş hali yokmu??
  • bak kardesim internetten Remove vat dosyasini indir onu kur o zaman windows orjinal olur eger olmassa çevrimiçi bir ürün anahtari bul e?er olmassa format at format internetten indir yada cd n varsa at yada bilgisayarcyya götür sonra attyktan sonra c ye gel orada win7 active 100% dosyasy olucak o yoksa w7exe adly bir dosya olucak onlary kur ıyı GÜNLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gshamdi05 -- 24 Nisan 2014; 18:26:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.