Şimdi Ara

Windows 7 de oynanan oyun 8 de açmıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oğluma yeni bir laptop aldım benim laptopta oynuyordu eskiden, street fighter 4 yüklü benimkinde. aynısını onun laptopa yükledik açmıyor.

uyumluluk sorunlarını gider gibi bişyler denedim ama yokk...

varmı bir yolu ?

• Oğlunuza aldığınız sistemi belirtin işlemci ekran kartı vs ..ardından sizinkini belirtin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesör Extreme kullanıcısına yanıt
    onun sistem benimkinden daha iyi... MSI cx61 . i5 2,5 ghz 4200M 2gb ekran kartı win8 4gb ram - benimkide i5 2450M 1gb ekran kartı
  • street fighter eski bir oyun biliyorsunuz.Bu tür eski oyunlar çok ciddi uyumluluk problemleri yaşıyor.doğal zaten kaç yıllık oyun.Oyun orjinal mi ? orjinalse updatesi falan olabilir belki.Ama zaten niye street fighter yüklüyorsun ki sistem iyiymiş al oğluna bir Battlefield 3 güzel oyun oynasın Veyahut çeşitli oyunlar da mevcut piyasada seç beğen al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueice32

onun sistem benimkinden daha iyi... MSI cx61 . i5 2,5 ghz 4200M 2gb ekran kartı win8 4gb ram - benimkide i5 2450M 1gb ekran kartı

Oyun oynarken işlemciye entegre ekran kartı ile oynuyor sistem büyük ihtimal..Nvidia panelinden oyunlar için diğer ekran kartını seçin ..

• oglunuza sizin ki ni verin siz onu alın

• quote:

Orijinalden alıntı: SkipDom60

oglunuza sizin ki ni verin siz onu alın

isyan çıkarır evde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme

quote:

Oyun oynarken işlemciye entegre ekran kartı ile oynuyor sistem büyük ihtimal..Nvidia panelinden oyunlar için diğer ekran kartını seçin ..

teşekkürler .. dediğinizi yaptım ama olmuyor...

masaüstündeki ikonuna tıklıyoruz hiçbir tepki vermiyor ya asıl insanı deli eden o ..

hani bir hata verse , yok şu hata bu hata vs. dese gam yemeyeceğim, çift tıklayıp öyle bekliyorsun ama bomboooş bekliyosun işte bu insanı deli ediyor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SkipDom60

oglunuza sizin ki ni verin siz onu alın

isyan çıkarır evde

o zamn oyununu oynamıyacak

• BUNUN İÇİN MİCROSOFT ZATEN BIR GUNCELLEME CIKARCAK BU KONUDA BIRAZ BEKLEMENIZ LAZIM
  • bende yaşamıştım bu sorunu ne denediysem beceremedim çareyi formatta buldum yapamazsan format at

• uyumluluk modunda dene istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukglr1574

uyumluluk modunda dene istersen

uyumluluk modu sorun gidericiyi başlat filan dedim.. ama olmadı, sizin bahsettiğiniz farklı bişey mi ?
  • uyumluluk modunu seçince ordan win7 yi seçip denedinizmi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.