Bildirim
Windows 7 de language ' yi Türkçe yapamıyorum.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bilgili olan yok mu Pazartesi tekrar uğraşıcam iş yerinde. -
Bilgisayarda Windows 7'nin hangi sürümü kullanılıyor? Yalnızca Ultimate ve Enterprise sürümlerinde dil değiştirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkür Metrosu -- 9 Ekim 2012; 13:49:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Chromé
Bilgisayarda Windows 7'nin hangi sürümü kullanılıyor? Yalnızca Ultimate ve Enterprise sürümlerinde dil değiştirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Niye öyle bir saçmalık yapmışlar home sürümü yüklü. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma
quote:
Orijinalden alıntı: Chromé
Niye öyle bir saçmalık yapmışlar home sürümü yüklü.
Sanırsam Microsoft'un sırf bu sürümlerini satması için yaptığı taktik olabilir.
Çok uyanıklar doğrusu. -
Şimdi burda şöyle bir yanılgı var ordaki format bölümü tarih-saat-klavye ayarları ile ilgili
Malesef windows 7 Ultimate sürümü hariç hiç bir sürümde dil paketini desteklemiyor yani kurulum fransızca ise :D pc fransızca kalır sizde fransız olursunuz pc karşı :)
Burdan anladığım kadarıyla sizde Home Basic English sürümü yüklü -
quote:
Orijinalden alıntı: akibet12
Şimdi burda şöyle bir yanılgı var ordaki format bölümü tarih-saat-klavye ayarları ile ilgili
Malesef windows 7 Ultimate sürümü hariç hiç bir sürümde dil paketini desteklemiyor yani kurulum fransızca ise :D pc fransızca kalır sizde fransız olursunuz pc karşı :)
Burdan anladığım kadarıyla sizde Home Basic English sürümü yüklü
Xp kullanarak ne kadar doğru bir iş yaptığımın bir kez daha farkına vardım.Microsoft acınacak hale düşme niyetinde herhalde. -
quote:
quote:
Xp kullanarak ne kadar doğru bir iş yaptığımın bir kez daha farkına vardım.Microsoft acınacak hale düşme niyetinde herhalde.
Şimdi şöyle bir durum var eğer sistem gereksinimleri karşılarsa windows 7 ultime bence en akıllı şuan nerdeyse 3 ayrı işletim sistemini tek pc'den yönetebiliyorum virtual ile son derecede sağlıklı windwos 7 'de hiç bir sorun yaşamadım ben fakat kendi sistemimde 6 gb dd3 ram ve i7-740QM işlemci var.
Ben düşük sistemdeki bilgisayarlara her zaman xp öneririm çünkü stabil olan en iyi işletim sistemi xp yönetici izni olmaz kafanıza göre program yüklerseniz :D herşey özgürdür ama sistemde en az 2 gb ram var ise bir şekilde windows 7 ultime sürümünü edinmeye çalışın
-
quote:
quote:
quote:
Xp kullanarak ne kadar doğru bir iş yaptığımın bir kez daha farkına vardım.Microsoft acınacak hale düşme niyetinde herhalde.
Şimdi şöyle bir durum var eğer sistem gereksinimleri karşılarsa windows 7 ultime bence en akıllı şuan nerdeyse 3 ayrı işletim sistemini tek pc'den yönetebiliyorum virtual ile son derecede sağlıklı windwos 7 'de hiç bir sorun yaşamadım ben fakat kendi sistemimde 6 gb dd3 ram ve i7-740QM işlemci var.
Ben düşük sistemdeki bilgisayarlara her zaman xp öneririm çünkü stabil olan en iyi işletim sistemi xp yönetici izni olmaz kafanıza göre program yüklerseniz :D herşey özgürdür ama sistemde en az 2 gb ram var ise bir şekilde windows 7 ultime sürümünü edinmeye çalışın
Benim bilgisayarda eski zaten.Ram 2 gb.Windows 7 düşünmüyorum.XP hem kasmaz hem daha kullanışlı.
-
Tabi tercih meselesi ^^ windows 7 geçmeyi düşünürseniz yardımcı olabilirim problemlerle ilgili -
Bugün baktım win 7 profesionalmiş.Türkçe dil paketi yükleme imkanım yok mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X