Şimdi Ara

Windows 10dan Windows 7e Dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 güncelleştirmesi geldikten sonra belli bir süresi vardı Windows 7 ye döndürmek için o süreyi kaçırdığım için geri döndüremedim windows 7ye şimdi geri döndürmek istiyorum bilgisayarı format atmam mı gerekli formatta ise şöyle bir sıkıntı var bilgisayarda silinmemesi gereken programlar var yedekleme yapıp formatla Windows 10dan Windows 7ye geri döndürebilir miyim windows 10 bilgisayara tam uyumlu olmadı sorun filan çıkartıyor bu konu hakkında bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa sevinirim.

• sıfırdan formatlaman daha mantıklı daha temiz kurulum olur bence :) sorunsuz devam edersin
  • windows 10a göre formatı nasıl yapabilirim hiçbir bilgim yokta birde silinmemesi gereken klasörler d klasöründe format sadece c ye mi oluyor formatla windows 7 ye dönmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7styx7

windows 10a göre formatı nasıl yapabilirim hiçbir bilgim yokta birde silinmemesi gereken klasörler d klasöründe format sadece c ye mi oluyor formatla windows 7 ye dönmek istiyorum.

c klasörün ismini format yaz :D d klasörüne önemli ne varsa koy format atarken "format" olarak görürsün veya kaç gb ile ona göre anlarsın c yi formatı ona atarsın. temiz kurulum senin için en iyisi
    format atmayı bilmiyorsan tecrübeli arkadaşlarından yardım alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 11 Temmuz 2016; 1:41:37 >
  • sağ olun ilgilendiğiniz için umarım halledebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.