Windows 10 kullanıyorum değişik video playerlarda da denedim fakat sonuç değişmedi video oynatırken açılışında bir takılma oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
güncel
güncel
Aynı sorun oluşmaya başladı bende de 720p üzeri videolarda takılıyor sürekli. Codecleri güncelledim yine düzelmedi. Win7 desteği bitmese de şu win10 belasıyla uğraşmasaydık iyiydi.
Belki bu sorundan şikayetçi olan arkadaşlar vardır diye yazmak istedim. Sorun donanımla ilgili. Kullandığım bilgisayar ASUS N550JV. Bunun için media player classic'de ayarlar kısmından ses işleyicisine girip sistem varsayılan yerine sürücünüzü seçerseniz başta ki takılma olmamakta.
quote:
Orijinalden alıntı: gokan90
Belki bu sorundan şikayetçi olan arkadaşlar vardır diye yazmak istedim. Sorun donanımla ilgili. Kullandığım bilgisayar ASUS N550JV. Bunun için media player classic'de ayarlar kısmından ses işleyicisine girip sistem varsayılan yerine sürücünüzü seçerseniz başta ki takılma olmamakta.
Yok donanım değil. Donanım sürücüleri ile ilgili. Bende de ekran kartı sürücüsünü güncelleyince sorun düzeldi Bu hatayı yaşayanlar mutlak herhangi bir donanımın sürücüsünü güncellemesi gerekiyor.