Şimdi Ara

Windows 10 update etmesem ne kaybederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar,

    Daha dün temiz format attım , daha sonra baya bi update felan yaptı bugün ise bilgisayarın durumu içler acısı , bir yıgın gereksiz windows uygulaması vs. yüklenmiş nerdeyse webcamime kadar takip edecek adamlar. Windows defender kurulmuş kaspersky bi çakıştılar şimdi pc mal gibi oldu affedersiniz.Windows defenderi normal yollarla kapadım felan ayarlarda güvenlikte pc ilk açıldıgında ben kaspersky in menüsüne tıklayıp kurcalayana kadar virüs tehdit programı yok gibi görünüyor felan garip garip hatalar windows defenderi kapatmak için regedite birşeyler ekledim vs. karıştı herşey .Laptop ta birazcık hantallaştı açıkçası updatelerden önce yağ gibi akıyordu.

    Kaspersky in suanda düzgün çalıştıgına pek inanmıyorum.Ara sıra bir anda disk kullanımı %100 felan oluyor bilmemle. Sırf bu ransomware vs. ayağına yaptım updateleri yoksa yapamayacaktım.Binbir tane abuk abuk update yüklemiş 20 gb.Bunların çoğu güvenlik amaçlı olabilir ama içinde eminim bir yıgın gereksiz uygulama da yüklenmiştir. Şimdi size sorum ben yine dünkü gibi usb mle bir temiz format atayım sonra windows updatei direkt kapatıp antivirüsümü kurup , sürücü driverlarını kurup yoluma bakayım diyorum.Güvenlik açısında acayip birşey kaybeder miyim? böyle kullanmaya devam mı etsem? kaspersky doğru düzgün çalışıyor mu onu da bilmiyorum. Sırf işte virüs girer bilmemle ayağına yaptım şu updateleri.Şimdi disk kullanımı bilmem görev yöneticisinden ayrıntılara bakıyorum bir yıgın windowsun updatele yüklediği şeyler çalışıyor. Kaspersky internet security 2018 kullanıyorum , pc ye temiz format atıp updateleri kapasam sadece kis beni korur mu nette?

    Bilinçli kullanıcıyım ama okudugum bölüm gereği bazen hiç bilinmeyen sitelerden download etmek veya sitelere girip bakmak zorunda kalabiliyorum.Daha önce windows update yapmayıp ama sağlam antivirüs kullanan kişinin virüs yediğini duymadım sırf update yapmadıgı için ama pc yi dönem boyu kullanacağım okul için çok önemli sıkıntı çıkarsa başım çok ağrır. Bir yardımcı olur musunuz rica etsem? Yarına karar verip artık ya böyle devam etmem lazım ya da temiz kurulum yapacağım.







  • ben hiç bişey update etmiyorum. updateden sonra yavaşlama oluyor. uzun zaman sorun olmadı.
  • Cevaplar için teşekkür ederim . Windowsu formatlayıp otomatik updateleri kapatım sadece netten windowsun bu ransomware için çıkardığı MS17-010 updateini indirip kurmak istiyorum mümkün mü acaba yoksa ondan önceki tüm updateleri de kurmuş olmam mı gerekir? Windows 10 kullanmama rağmen sadece o update i netten indirip manuel olarak kurabilir miyim? Manuel indirip kurabilir isem kurarken otomatik updatein açık olması şart değil di mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu antivirüsleri kurmayın pcnize windows defender gayet yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.