Şimdi Ara

Windows 10 TP Build 10041 Geldi ! (Şuan Yüklüyorum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkürler bilgi için ancak halen arama bölümü görünmüyor, pencere boyutunu küçültünce görünüyor. Bu arada, Windows 8.1 Update'den beri mevcut olan bug halen duruyor.
     Windows 10 TP Build 10041 Geldi ! (Şuan Yüklüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 20 Mart 2015; 22:16:45 >

• Aygıt yönetisi>monitörler içerisinden seçip sağ tıkladıktan sonra kaldırı seç. Bilgisayar reset attıktan sonra tekrar driverı yükleyecek ve düzelmiş olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @stxanger

@b3rzah

Chrome'daki sorun uyumluluk modunu Windows 8 yapınca düzeldi.
  • Uyumluluk modu derken sağ tık özelliklerdekini demiştim. Eğer tarayıcıyı Win 8 modunda açmak isterseniz açılmıyor, hiçbir şeye rağmen açılmazsa yeniden kurmanız lazım, o zaman düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 23 Mart 2015; 1:45:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen Ben Canary buıld kullanıyrdum herhangı bır problrm yoktu..
  • Ben chrome canary kullanıyorum. Hiçbir sorun yok.
  • Bence Gayet hızlı stabıl ve çok daha fazla guncelleme alıyor.. Normal Choromeden... Googleden Araştırmanızı Tavsiye ederim
  • Bendede Olmustu, bı guncelleme gelmıstı ondan sonra duzelmıstı?, Zatn Şuan Win8.1 Kurdum tekrardan, Sırf Aero Glass Yok Win10'da, İçim Kararıyor :)
  • 10046 Buıld ESD Olarak gözüktü diye soylentıler var. Muhtemelen sorunlarınız yakın bı zamanda çözülecektir
  • Walla tam manası o değildir heralde ama Yanı hazırda ellerınde 10046 buıld var ındırmeye acık değil, ama hani nasıl söylesem, Barajın kapaklarını daha açmadılarki su aksın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtuzn -- 24 Mart 2015; 14:13:39 >
  • 9841 Zaten Win8.1'in Neredeyse Aynısıydı Pek bir özelliği Yoktu Parça parça özellik koydukları için Hatalar meydana gelıyor, yada meydana gelen hatalar bi sonraki sürümde giderilmiş olamıyor...İnşallah 10046 İyi Bişey Olur, En Çok beklediğim Özellik Aero Glass :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtuzn -- 24 Mart 2015; 16:34:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.