Şimdi Ara

Windows 10 otomatik oturum açmayı iptal etme.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazılımlar tasarlanırken bazen beyinle verilmediği çok belli olan kararlar vardır. İşte onlardan birisi daha
    Pc de iki tane parola koruması olmayan hesap var. Açarken hangisini açacağını sorsun istiyorum ama windows her zamanki çok bilmişliğini yapıp en son hangisini kapattıysam onu açıyor. Lan gerizekalı nerden biliyon benim o hesapla oturum açmak istediğimi .

Bunun için menülerde bir ayar olmadığı gibi
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Authentication\LogonUI\UserSwitch burdaki ayarı değiştirdiğimde ilk başta çalışıyor ama diğer kullanıcı oturum açınca tekrar eski haline geliyor.

Yav alt tarafı açarken kullanıcı listesi çıksın. Çok mu milyonda bir kişinin ihtiyaç duyacağı bir şey istiyorum? Bunu yapmak niye bu kadar zor arkadaş. Parola koymak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 15 Ağustos 2015; 11:30:45 >
  • Açmış olduğun 2 oturum admin olarak açılmış olmalı. (ayarlar > hesap ayarları > hesabınız ) bu bölümde 2 hesap bulunuyrsa windows açılışında sormama işleminin nedeni bu olabilir. Kullandığın hesaplardan birini ( ayarlar > hesap ayarları > aile ve diğer kullanıcılar ) diğer ullanıcılar bölümünden açarsan düzelme ihtimali var. Başkada aklıma gelen bir çözüm yolu yok.
  • gizayinanç kullanıcısına yanıt
    Regeditte dediğim yerde userswitch ayarını değiştirdiğimde geçici olarak oluyordu ama eski haline geri geliyordu. Regeditin o bölümünü system kullanıcısının değiştirme iznini elinden alarak sorunu çözdüm. Tam istediğim gibi oldu

Ama bunun için bu kadar uğraştırması kadar saçma birşey olamaz. Ben böyle bir şeye gerek kalmadan sorar diye bekliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Regeditte dediğim yerde userswitch ayarını değiştirdiğimde geçici olarak oluyordu ama eski haline geri geliyordu. Regeditin o bölümünü system kullanıcısının değiştirme iznini elinden alarak sorunu çözdüm. Tam istediğim gibi oldu

Ama bunun için bu kadar uğraştırması kadar saçma birşey olamaz. Ben böyle bir şeye gerek kalmadan sorar diye bekliyordum.

Çözebildiğine sevindim. Ama küçük bir şey için bu kadar uğraşman dediğin gibi saçmalık. Windows hep sıkıntı. İleride PC alırsan Mac al rahatına bak. Dünya varmış dersin.
  • gizayinanç kullanıcısına yanıt
    Kardeşim nasıl yaptığını bana bi anlatırmısın bende aynı sorunu yaşıyorum 2 tane kullanıcı var 1 i şifreli diğeri şifresiz bilgisayarı açtığımda şifresiz olana giriş yapıyor ben kendim seçmek istiyorum lütfen yardımcı olurmusun??
  • muha16 M kullanıcısına yanıt
    Başlat + R tuşuyla netplwiz yazarak onayla. Karşına çıkan ekranda "kullanıcı" yada User diye yazar pcnin diline göre değişir. Herneyse çıkan ekranda en üste bir tik işareti olacak onu kaldır ve onayla. Ve yeniden başlat. Bunu bir dene. Şuan bilgisayar başında değilim telden yazıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmadı başka bir çaresi varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de tam tersi iki tane local kullanıcı var. ikisi de şifreli ancak birini açtığım zaman arka planda diğeri de oturum açmış ve oturumunu kilitlemiş gibi kullanıcılarda oturumu açık duruyor ve aynı zamanda kaynak (ram işlemci vs.) kullanımı yapıyor. Anlamsız şekilde kim oturum açsa şifreli olmasına rağmen windows arka planda diğer oturumu da başlatıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.