Şimdi Ara

Windows 10 Otomatik Onarım Sorunu | Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar ve iyi forumlar.

Bilgisayar çalışır vaziyetteyken bir anda kapandı ve tekrar açtığımda otomatik onarım sorunu ortaya çıktı ve hiç bir şekilde sistemi başlatamadım. Sistemi formatlamaya çalıştım fakat bu sefer disk biçimlendirmeye izin vermedi ve yenile dediğimde görünen diskler kayboldu. Bilgisayarda bulunan ubunt'uyu çalıştırabiliyor fakat hiç bir şekilde windows açılmıyor ya da formatlayamıyorum. Bu iş ile uğraşan bir arkadaşımı aradım ve sorunun SSD'nin bozulmuş olmasından kaynaklandığını söyledi. Anlamadığım nokta ise bozuk olan SSD ile Ubuntu'yu nasıl çalıştırabildiğim. Bilgisayarda farklı bir depolama aygıtı mevcut değil. Tek 1 SSD mevcut. Ne şekilde çözüm bulabilirim? Yardımcı olacaklara ve olmak isteyenlere şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3RoCKuLA -- 24 Haziran 2020; 22:4:4 >

• merhaba

diskinizin yapısı ile ilgili bir durum sanırım şu şekilde kurulum yapın diskinizi convert edin
    diskiniz mbr ve biosunuz uefi ise diskinizi gpt çeviririp kurmanız gerekir
    Disk GPT nasıl çevirlir ve windows 10 nasıl kurulur
    Tamsa13youtube
    How to Convert MBR to GPT During Windows Installation (Diski MBR den GPT nasıl çeviririz )
    https://www.youtube.com/watch?v=pK4lWWBYyE0

• disk kurtarma programlarından biriyle sildiğin bölümleri geri getirmeye çalış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.