Şimdi Ara

Windows 10 kurulum hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba Windows un kendi sitesinden indirdim usb ye iso gibi ayarladım açılışta usb den boot ayarladım ama ekran siyah sol üstte de _ bu işaret yanıp sönüyor nedenini anlamadım harddisk de seagate 500gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Usb den boot ederek windows kurmak için indirdiğiniz win 10 dosyasını direkt iso kalıbında usb belleğe atmak yeterli değil, rufus gibi bir program ile win 10 dosyasını usb belleğe yazmanız lazım. Boot usb bellek nasıl hazırlanır başlığı altında google'da aratırsanız ayrıntılı bilgi bulursunuz.
  • Win setup from usb aracı ile de iso dosyanızı flash belleğinize yazabilirsiniz.

Secure boot- kapalı olsun Bios tan..
  • mco M kullanıcısına yanıt
    Aynen bende rufus ile yaptım zaten bios eski şu uefi dediklerinden değil anakart MSI 880g-e45

• Axcalubur40 kullanıcısına yanıt
    Biosta secure boot göremedim ya aradım da biosum eski bisolardan

• James Deen kullanıcısına yanıt
    Windows 10 kurulum hatası

eski bioslarda böyle, yoksa en alttaki HDD sırasından flashınızı 1. sıraya çekin. CSM diye birşey varsa onuda enable yapın
    bu arada IDE-AHCI olayı var win 7 ve üstü kuruyorsanız AHCI yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axcalubur40

eski bioslarda böyle, yoksa en alttaki HDD sırasından flashınızı 1. sıraya çekin. CSM diye birşey varsa onuda enable yapın
    Tamam deneyeim ona göre geri dönüş atarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben WinToFlash kullanarak attım.

1)En Az 4GB'lık flash bellek kullanın.
    2)Flash'ın içinde özel dosyalarınızın bulunmamasına özen gösterin. Çünkü formatlanması gerek.
    3)WinToFlash ile iso dosyasını flashlayın.
    4)Bios'a girince First Boot Device'yi Removable olarak değiştirin.
    5)Harddisk boot priority menüsüne girip flash belleğinizi ilk sıraya çekin. <+ ve - tuşlarıyla.>
    6)Değişikliği kaydedin. (Bilgisayar yeniden başlatılacak.)
    7)Ekranda Win8 Logosu görülüyorsa işlemleri doğru uygulamışsınızdır. Eğer olmamışsa farklı flash bellekler kullanın.
  • Sistem ve Anakart bilgilerinizi yazarsanız daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InspectorGadget03

Ben WinToFlash kullanarak attım.

1)En Az 4GB'lık flash bellek kullanın.
    2)Flash'ın içinde özel dosyalarınızın bulunmamasına özen gösterin. Çünkü formatlanması gerek.
    3)WinToFlash ile iso dosyasını flashlayın.
    4)Bios'a girince First Boot Device'yi Removable olarak değiştirin.
    5)Harddisk boot priority menüsüne girip flash belleğinizi ilk sıraya çekin. <+ ve - tuşlarıyla.>
    6)Değişikliği kaydedin. (Bilgisayar yeniden başlatılacak.)
    7)Ekranda Win8 Logosu görülüyorsa işlemleri doğru uygulamışsınızdır. Eğer olmamışsa farklı flash bellekler kullanın.
    Dedigiiz her şeyi yapmıştım ama olmamıştı bu arada sistemim
    AMD Phenom II X4 B55
    4GB Ram
    gt 430
    MSI 880GMA-E45
  • quote:

Tekrardan merhaba maalesef o dediginiz ayarlar yok sanırım aradıım bulamadım sadece quıck boot var onu kapattım degişen bir şey olmadı

• rufustan yeni bioslar için ayarlamışım herhalde şimdi bios veya uefi için olan seçenekle denecegim
  • Evet artık Windows görüyor fakat yüklemede vs bir sürü sorun çıktı neden anlamadım su an 3.kez yüklüyorum

• quote:

Hocam Windows ortalama 10 dakika kuruluyor açılırken kişisel bilgilerinizi kurtarın vs diyor sonra yeniden başlıyor ekrana kurtarma menüsü geliyor orada da başlangıç ayarlarına geçiyorum yani neden böyle oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: James Deen

Dedigiiz her şeyi yapmıştım ama olmamıştı bu arada sistemim
    AMD Phenom II X4 B55
    4GB Ram
    gt 430
    MSI 880GMA-E45

Alıntıları Göster
    Bence anakartınızın üreticisinin sitesinden en son bios sürümünü indirip kurun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.