Bildirim
Windows 10 kurulum hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Usb den boot ederek windows kurmak için indirdiğiniz win 10 dosyasını direkt iso kalıbında usb belleğe atmak yeterli değil, rufus gibi bir program ile win 10 dosyasını usb belleğe yazmanız lazım. Boot usb bellek nasıl hazırlanır başlığı altında google'da aratırsanız ayrıntılı bilgi bulursunuz. -
Win setup from usb aracı ile de iso dosyanızı flash belleğinize yazabilirsiniz.
Secure boot- kapalı olsun Bios tan.. -
Aynen bende rufus ile yaptım zaten bios eski şu uefi dediklerinden değil anakart MSI 880g-e45
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biosta secure boot göremedim ya aradım da biosum eski bisolardan
-
-
Ben WinToFlash kullanarak attım.
1)En Az 4GB'lık flash bellek kullanın.
2)Flash'ın içinde özel dosyalarınızın bulunmamasına özen gösterin. Çünkü formatlanması gerek.
3)WinToFlash ile iso dosyasını flashlayın.
4)Bios'a girince First Boot Device'yi Removable olarak değiştirin.
5)Harddisk boot priority menüsüne girip flash belleğinizi ilk sıraya çekin. <+ ve - tuşlarıyla.>
6)Değişikliği kaydedin. (Bilgisayar yeniden başlatılacak.)
7)Ekranda Win8 Logosu görülüyorsa işlemleri doğru uygulamışsınızdır. Eğer olmamışsa farklı flash bellekler kullanın. -
Sistem ve Anakart bilgilerinizi yazarsanız daha iyi olur. -
Dedigiiz her şeyi yapmıştım ama olmamıştı bu arada sistemimquote:
Orijinalden alıntı: InspectorGadget03
Ben WinToFlash kullanarak attım.
1)En Az 4GB'lık flash bellek kullanın.
2)Flash'ın içinde özel dosyalarınızın bulunmamasına özen gösterin. Çünkü formatlanması gerek.
3)WinToFlash ile iso dosyasını flashlayın.
4)Bios'a girince First Boot Device'yi Removable olarak değiştirin.
5)Harddisk boot priority menüsüne girip flash belleğinizi ilk sıraya çekin. <+ ve - tuşlarıyla.>
6)Değişikliği kaydedin. (Bilgisayar yeniden başlatılacak.)
7)Ekranda Win8 Logosu görülüyorsa işlemleri doğru uygulamışsınızdır. Eğer olmamışsa farklı flash bellekler kullanın.
AMD Phenom II X4 B55
4GB Ram
gt 430
MSI 880GMA-E45 -
-
rufustan yeni bioslar için ayarlamışım herhalde şimdi bios veya uefi için olan seçenekle denecegim -
Evet artık Windows görüyor fakat yüklemede vs bir sürü sorun çıktı neden anlamadım su an 3.kez yüklüyorum
Hocam Windows ortalama 10 dakika kuruluyor açılırken kişisel bilgilerinizi kurtarın vs diyor sonra yeniden başlıyor ekrana kurtarma menüsü geliyor orada da başlangıç ayarlarına geçiyorum yani neden böyle oluyorquote:
Orijinalden alıntı: Axcalubur40
eski bioslarda böyle, yoksa en alttaki HDD sırasından flashınızı 1. sıraya çekin. CSM diye birşey varsa onuda enable yapın
bu arada IDE-AHCI olayı var win 7 ve üstü kuruyorsanız AHCI yapın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence anakartınızın üreticisinin sitesinden en son bios sürümünü indirip kurun.quote:
Orijinalden alıntı: James Deen
Dedigiiz her şeyi yapmıştım ama olmamıştı bu arada sistemim
AMD Phenom II X4 B55
4GB Ram
gt 430
MSI 880GMA-E45
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X