Şimdi Ara

Windows 10 işletim sisteminin Teknik Önizleme Sürümü çıktı, indirebilirsiniz! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
13
Favori
16.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah işyerine geldim. Win 10 yüklü (Pac.Bell TJ 75, 3 ram) i3 işlemcili
    notebook pc mi açtım. Arama bölümüne donanim (donanimhaber yazacaktım) yazarken
    ekranda d, o ve n harfleri yok anı harfleri vardı.
    Sonra gmail ve hotmail hesaplarıma girdim. Aynı şey orada da vardı
    harflerin çoğu gözükmüyordu. Ve bu harfler sadece Türkçe karakterli harfler değildi
    (yani: ş, ç, i, ğ) Arama ekranında veya mail ekranında harflerin yarısı gözükmüyor.
    Win 10 Deneme sürümü 9860. 15 Gündür kullanıyordum. İlk defa böyle bir hata gördüm.
    Yardımcı olabilir misiniz?
    Word, Excel veya Notepad da yazarken hiç bir sorun yok. Hangi harfe basarsam ekranda
    o görünüyor.

• Bilgisayarın menülerinde arama yaparken veya mail hesaplarında harflerin çoğu gözükmüyor.
    Ben yazarken veya bana gönderilen maillerde durum bu.

Ancak word,Excel, Notepad kullanırken, hangi tuşa bassam o harfi ekranda görüyorum. Bir problem yok,
    İşletim sistemiyle ilgili menülerde ve
    Mail kutularında problem var. Harfler gözükmüyor. Örnek resimleri görebilirsiniz.
    Windows 10 işletim sisteminin Teknik Önizleme Sürümü çıktı, indirebilirsiniz!Windows 10 işletim sisteminin Teknik Önizleme Sürümü çıktı, indirebilirsiniz!

• PC'yi restart yapıp öyle deneyin.
  • windows update i açalıştır. bunun için yama yayınlandı yükle ve yeniden başlat.
  • @cagdas70 ve @orhuntus81
    Çok teşekkür ederim ilginiz için. PC yi kapattım, açılırken kendisi UPDATE yapıp yeniden başlattı
    ve sorunlar düzeldi. Sağolun
  • Aero Glass özelliği geri gelse kullanacağım tek sistem olur. Şuanda windows 7 yüklü sistemin Macintosh gibi bir görüntü ağırlığı var tasarım güzelliği var.

En çokta bundan kazanıyor eminim. Windows 8.1 çok stabil sistem SSD ile uçuyor. Ama ne eksik? Görünüm, Tasarım eksik.

Hala aynı hata ile devam ediyor Microsoft. Versin Aero Glass özelliğini bak nasıl tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proportions -- 3 Kasım 2014; 22:49:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Xp forever diyen tayfa nerede

Windows XP Professional FOREVER!
  • Aero Glass özelliğini bilmiyor musun?
  • Rica ederim
  • windows 10(build9860) da skype sorun yaşayanlar için

Skype kapatın

aç "PC settings"

seç "Privacy"

seç "Webcam"

sağdaki skypeye izin ver ''on'' yap

aç Skype
  • Bir bendemi sorun çıktı ya wi-fi bölümünü açmadı yada sesi açmadı yada pc kapanmadı sırf ondan kurmuyorum.
  • Arkadaşlar güncelleme ile bazı uygulamalarda sağ tuş basıldığında çıkan menü hep çıkıyor ve gitmiyor. Bunun bir çözümü var mı? (örnek olarak Twitter ve tivibu uygulamaları)
  • windows 10 ile windows phone store birleşecek deniyordu. Birleşti mi? Eğer birleştiyse office lens uygulaması, işcep uygulaması mevcut mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben baya feedback yazdım,

bu son update ile performans bende düştü, ve driverlar silindi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

şuan win 8.1 kurulu indirip yükseltme mi yapıyoruz yoksa baştan format mı atıyoz ? Yani şuan masaüstümde vs kullandığım programlar falan silinecekse hiç bulaşmayım

format
  • _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    Bende hatalı çalıştı ses simgesi açılmadı - pc kapanmıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Bende hatalı çalıştı ses simgesi açılmadı - pc kapanmıyordu.

ilk mavş ekranımı aldım dün,

bu son update kesinlikle problemli, programlar çok donuyor, ağır işlem yapımca çakıyor bilgisayar,

yeni bir update gelmeli
    Düzelirse tekrar dönerim belki 8.1 kurulu şuan Türkçe hizmet vermediği içinde yüklemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Düzelirse tekrar dönerim belki 8.1 kurulu şuan Türkçe hizmet vermediği içinde yüklemiyorum.

çabuk pes etmişin
    Tekrar kurarım belki daha güzel 8.1 dende akk yakalanmıyım daha çok var ay başına
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.