Şimdi Ara

Windows 10 ile Intel tabanlı bilgisayarlarda batarya performansı optimize edilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: Görmebak

quote:

Orijinalden alıntı: hidrojennn

ben anlamıyorum arkadaş ekrem71 haberinin içeri ne olursa olsun birileri çıkıyor adamı karalamaya çalışıyor. nedir bu adamın sizden çektiği. belki başka haberler de verecek ama bu tipler yüzünden yanlış anlaşılabilirim diye haberi yapamıyordur. bunu konu da hata varsa adam haberi yapacak. çıkıp apple iyi, microsoft iyi, google iyi, samsung iyi, sony iyi diye mi haber yapsın suya sabuna dokunmadan hep. tabiki bir markanın ürününü politikasını beğenmiyorsa bunu haberlerin de hissettirmek en büyük hakkı.

Ekrem71 taraflı haber yaptığı için insanlar onu karalıyor haklılarda microsoftun bir haberinde sadece bir ülke için geçerli olan haberini tüm dünyada diye yazmıştı.Haberlere koyduğu kendi yorumlarını saymıyoruz bile haberi yazarsın altına not olarak kendi düşünceni söylersin ama ekrem71 e bakıyorsun adam haberin içine kendi yorumunu katıyor direkt samsung a,sony e,lg ye olumsuz yorumlarını gırla söylerken konu apple a gelince övmekle bitiremeyen birisi olduğu için insanlar karalıyor.

apple a çakınca etkinliklere davetiye vermiyorlar sonra

Biz türkler bilmeden konusmayi ne kadar seviyoruz böyle. Bir araştır bakalım turk medyasında kaç kişi Apple konferanslarına çağırılıyor? Sadece hürriyet gazetesinde bi haberci var sözde teknoloji yazarı ama etkinlik günü hiçbir post girmez hiçbir şekilde applei eleştirmez. Kısacası standart Apple kölesi. Eleştiren tüm siteleri alanında postaliyorlar. Sadece bizim ülkede değil almanyanın en büyük dergisi incelemesinde bu telefonla ilgili eğildiği söyleniyor bizde deneyelim doğru mudur? Diye denediği için tum faaliyetlerini kestiler Apple ile.

yani

İşin özeti Apple ürünlerinin incelemesini önce yapabilmek için Apple ile iyi geçinmeleri lazım. Ona bakarsan mac ve macbook + hackintosh (Mac os) kullanan sayısının önemsenmeyecek kadar az olduğu ölçüldü fakat sürekli mac uygulamaları inceleniyor.
    Forumda bir elin parmaklarını geçmez o uygulamalarla ilgilenecekler. Zaten mac os uygulama haberlerine yorum bile gelmiyor, belki bazen tek tük.
    Baskın işletim sistemi olan Windows'un program ve app'lerinin daha çok incelenmesi gerekmez mi mantıken ? İnsanlar bazen abartıp yapıcı eleştiri yapmasa da, işi hakaret seviyesine taşısa da,(ki bu yorumları kınıyorum)
    bazı eleştirilerde de haklılık payı var, Apple çok iyi Apple süper havası seziliyor haberlerin tarzlarından, sebebi ise Apple'ın yukarıda bahsedilen sebeblerden dolayı eksi yönlerinin çok çok nadir haber olması.
    Telefonlar ayrı bir dünya onları geçelim. Windows'un desktop sürümü ile ilgili haberler, ipuçları ve yazılım incelemeleri kesinlikle Apple bilgisayarlardan fazla olmalı.
    Editör arkadaşlarımız da bunları yapıcı bir eleştiri olarak algılasın, amacım yakınmak değil.

Desktop işletim sistemlerinin kullanım yüzdeleri en üstte verilmiş. Buradaki windows/apple pc işletim sistemlerinin haber/uygulama incelemesi sayısı oranı bu kullanım yüzdeleriyle örtüşmüyor.

https://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 27 Temmuz 2015; 10:11:50 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.