Şimdi Ara

windows 10 hoşgeldiniz yazısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar yeni bir bilgisayar topladım ve bilgisayarımda windows 10 kurulu hoşgeldiniz yazısı geliyor ve ordan sonra monitör de sinyal yok yazısını görüyorum monitörde ışık yanıp sönüyor reset tuşuna bastıktan sonra açılıyor bu sorunun sebebi nedir ? şimdiden teşekkürler.

• Hdd yeni mi ? Yeni olsa bile hddi başka bir bilgisayarda Hdd Tune ile test edin. Windowsun kurulduğu yerde bir bad sector olabilir.

Kurulum yaptığınız usbdeki dosyalarda bir bozulma olmuş olabilir. Yeni iso indirip usbye atın.

Hddi başka bir bilgisayarda test etmeden usbye bir Linux iso atarak oradan başlatmayı deniyebilirsiniz.
    kolay video dersleriyoutube
    Usb Flash Diske linux kurulumu Çok Kolay
    https://www.youtube.com/watch?v=jXjbA-B-PBo

Hiç rastlamadım ama kurulum esnasında oluşan bir hata da Windows dosyalarının bozulmasına neden olabilir. Ozaman yeni iso indirip tekrar kurunuz.

Bios dosyalarındaki bir hata buna neden olur mu emin edğilim ama bios güncellemesi yaptıysanız dosyayı yenide indirerek bir daha güncelleyiniz.

Bunlardan hiç biri sorununuzu çözmezse sorununuz donanımsaldır. Donanım konusunda benden daha bilgili birisine hangi parçadan kaynaklanabilceğini sormak gerekir.

• Eshnud E kullanıcısına yanıt
    SSD kullanıyorum sıfır olarak aldım. İnanın bende ilk defa böyle birşeyle karşı karşıya kalıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ssdde de bad sector olabiliyor diye biliyorum. 0 aldığınız ürünlerde de sorun olabiliyor. Mesela en sol aldığım hddin poşetini ben açmıştım ama bozuk çıkmıştı. İthalatçıya gönderip yenisiyle değiştirtmiştim.
    Dediklerimi bir deneyin. Bana bozuk dosyadan kaynaklanıyor gibi geliyor. Çünkü donanımda olsaydı kurulum bitmeden sorurnun çıkması gerekirdi diye düşünüyorum. Bu ya isoyu indirme esnasında, ya usbye atarken, ya da kurulumda olur. En baştan yapmak daha iyi olur.
  • Eshnud E kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim :) birazdan denerim

• Birşey değil. Umarım sorununuz bir an önce çözülür.
  • ekran çözünürlük ayarlrın ne durumda? safe mod ile açıp ayarlarını kontrol et. ya da sürücüyü kaldır, kapat aç ve tekrar kur sürücüyü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    İşin garip yani şuanda hiçbir sorun yok ama kaç seferdir açılışta o sorunu yapıyordu

• Arkadaşlar sorun yine aynı devam ediyor formatladım ramlerden birini çıkarıp denedim yine aynı

• Ve şunu fark ettim sinyal yok dedikten sonra farenin ışığı da komple gidiyor ama kasa hâlâ çalışıyor fanlar dönüyor anakarttan ve psu dan şüpheleniyorum

• straffan S kullanıcısına yanıt
    ilk ssd aldığında beni de aynı şekilde baya uğraştırmıştı.. eski hdd ile aynı güç kablosu üzerinde olmasın ssd ! muhtemelen düzelecektir..

hatta test etmek için hdd'yi komle çıkarın, sadece ssd ile çalıştırın... hoşgeldiniz yazında kapanıyorsa donanımsal bir hata mevcut olabilir.. işlemci fanını/macununu kontrol edin, ram desteğini kontrol edin..
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Hocam hdd yok sistemde sadece SSD takılı

• straffan S kullanıcısına yanıt
    ssd ile aynı güç kablosu üzerinde olan donanım var mı ? (dvd rw vb.)
    ssd'nin anakarttaki sata kablosunun port'nu değiştirmeyi deneyin..

son olarak daha detaylı bilgi için sistem özelliklerini yazar mısınız kaçlık psu kullanıyorsunuz. ?
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Corsair vs650 650w PSU var ve SSD nin takılı olduğu kabloda başka hiçbir şey takılı değil.
    Sistemim;
    AMD fx8300 işlemci
    MSI r7 370 gaming ekran kartı
    MSI 760GM-P23 anakart
    Sandisk 240gb SSD

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.