Bildirim
Windows 10 Hiç Bir Oyun Açılmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nasıl hata? -
Csgo engine error merin2 nocreate veriyor bu arada ekran karti ve programlar güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İlginize teşekkürler ama çooook denedim bişey değismedi
Windows 10 çok hata çıkaran bir işletim sistemi.Temiz kurulum yapmanız gerekli çünkü buglar,uyumluluk problemleri ve hatalar gidiyor.Temiz kurulum son çare. -
Onu nasıl yapacağım ? Ve dosyalarım silenecek mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: sev7nn
Onu nasıl yapacağım ? Ve dosyalarım silenecek mi ?
Dosyalarınızı başka disklere aktarabilirsiniz.İso ile yapılır o işlem.Media creation tool ile yapabilirsiniz. -
Ya en berbat oyun bile kasıyor bi problem var çok belli uğraştırıcak bizi :( -
Hocam ben şimdi windows 8 kurmak istiyorum da arkadaşlar format attır diyor format atıp windows 8 yükleyebilir mi bilgisiyarcı ve yüklese orjinal olur mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: sev7nn
Hocam ben şimdi windows 8 kurmak istiyorum da arkadaşlar format attır diyor format atıp windows 8 yükleyebilir mi bilgisiyarcı ve yüklese orjinal olur mu ?
Sakın!!!En yanlış yolu seçmeyin.Korsan windows 7 yükler bilgisayarcılar.
Win 8.1 iso yazarak ilk sayfadan iso oluşturma aracını indirebilirsiniz.
Bilgisayarınızın orjinal işletim sistemi neydi?İlk alındığında.Lisans yönergesini ona göre vereceğim. -
Hocam öncelikle eline ağzınıza sağlık yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim.Bilgisiyar ingilizce grafik kartını güncelledim sorun çözüldü cs açılıyor kasmada geçti gibi çok teşekkürler tekrar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu uygulama güvenliğiniz için engellendi
- z kitap to pdf
- windows bu diske yüklenemez seçilen diskte mbr bölüm tablosu var
- kmspico nedir
- bu klasörde değişiklik yapabilmeniz için administrators size izin vermelidir
- windows 10 22h2
- komut istemi
- bilgisayar açılmıyor
- iso dosyası nedir
- shift tuşu hangisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X