Şimdi Ara

Windows 10 Hiç Bir Oyun Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8.1 den 10 yaptım ve hiç ama hiç bir oyun açılmıyor ya lolde 05 fps csgo metin2 just cause her oyun hata veriyor windows 8 dosyaları silindi diye geride dönemiyorum napıcam ben ?

• Nasıl hata?
  • Audi383848 kullanıcısına yanıt
    Csgo engine error merin2 nocreate veriyor bu arada ekran karti ve programlar güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sev7nn kullanıcısına yanıt

İlginize teşekkürler ama çooook denedim bişey değismedi

• Windows 10 çok hata çıkaran bir işletim sistemi.Temiz kurulum yapmanız gerekli çünkü buglar,uyumluluk problemleri ve hatalar gidiyor.Temiz kurulum son çare.
    Onu nasıl yapacağım ? Ve dosyalarım silenecek mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok ilginç windows saat sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sev7nn

Onu nasıl yapacağım ? Ve dosyalarım silenecek mi ?

Dosyalarınızı başka disklere aktarabilirsiniz.İso ile yapılır o işlem.Media creation tool ile yapabilirsiniz.
  • Ya en berbat oyun bile kasıyor bi problem var çok belli uğraştırıcak bizi :(
  • Hocam ben şimdi windows 8 kurmak istiyorum da arkadaşlar format attır diyor format atıp windows 8 yükleyebilir mi bilgisiyarcı ve yüklese orjinal olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sev7nn

Hocam ben şimdi windows 8 kurmak istiyorum da arkadaşlar format attır diyor format atıp windows 8 yükleyebilir mi bilgisiyarcı ve yüklese orjinal olur mu ?

Sakın!!!En yanlış yolu seçmeyin.Korsan windows 7 yükler bilgisayarcılar.

Win 8.1 iso yazarak ilk sayfadan iso oluşturma aracını indirebilirsiniz.

Bilgisayarınızın orjinal işletim sistemi neydi?İlk alındığında.Lisans yönergesini ona göre vereceğim.
    Hocam öncelikle eline ağzınıza sağlık yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim.Bilgisiyar ingilizce grafik kartını güncelledim sorun çözüldü cs açılıyor kasmada geçti gibi çok teşekkürler tekrar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.