Şimdi Ara

Windows 10 Hesabınız devre dışı bırakılmış HATASI :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
6.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • window7 den - 10 a geçiş yaptım ve yalnışıkla açılışa şifre koydum kaldırmadım sonra kaldırmak için denemeler yaptım şifreye yalnış demeye başladı ve güvenli modla girip kurcaladım hesap sildim ve şimdi açılışta ;

Administraror geliyor kulanıcı adı ve altında
    Hesabınız devre dışı bırakılmış . Lütfen sistem yöneticisine başvurun diyor ve sadece tamam tuşu var başkada işlem yaptırmamakta nasıl bir yol izlemem gerekli ? Yardım ederseniz sevinirim

• Admin hesabı güvenli mod dışında de-aktif bir hesaptır.Eger Yönetici hesabını kullanmak istiyorsan güvenli modda admin olarak giriş yap ve:
    net user administrator /active
    Komut isteminden bu komutu gir.
    Aynı şekilde yeni kullanıcı oluşturmak istiyorsan
    Net user "Kullanıcı adı" /add
    Herhangi bir hesabın şifresini değiştirmek istiyorsan.Buna şifre sıfırlamada dahil.
    Net user "kullanıcı adı" *
    Şifre girin diye soru soracak boş bırakılırsa şifre isteme iptal olur.

Bu yöntem dışında 2 tane daha farklı yerden kullanıcı ekleme , şifre sıfırlama/değiştirme ve hesap aktifleştirme yöntemi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 3 Ağustos 2015; 15:20:34 >
  • Güvenli modda nasıl başlatacaz ve diğer yöntemler neler söylersen sevinecem yoksa format atacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokmu bilen biri?

• quote:

Orijinalden alıntı: nothingtodeclare

window7 den - 10 a geçiş yaptım ve yalnışıkla açılışa şifre koydum kaldırmadım sonra kaldırmak için denemeler yaptım şifreye yalnış demeye başladı ve güvenli modla girip kurcaladım hesap sildim ve şimdi açılışta ;

Administraror geliyor kulanıcı adı ve altında
    Hesabınız devre dışı bırakılmış . Lütfen sistem yöneticisine başvurun diyor ve sadece tamam tuşu var başkada işlem yaptırmamakta nasıl bir yol izlemem gerekli ? Yardım ederseniz sevinirim

Aynı hata bendede oldu kardeşim sorunu nasıl çözdün anlatabilirmisin

• İlkel bi çözümle formatla hocam ne yazıkki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.