Şimdi Ara

windows 10 format sonrası yaşadığım sorun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS/2 kullanabileceğin bir klavye var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huddleston

PS/2 kullanabileceğin bir klavye var mı?

2. Bir klavyem yok zaten mousede de aynı sorun oluyor o kısıma gelince 2 side pasifleşiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C:'de temel sistem olduğu için driverler/aygıt tanımlanmaları vs orayı silmişsin haliyle yeniden açıldığında Sistem Mouse veya klavyeyi tanımıyor bana göre öyle C:'yi silmek yerine format atsayıdınız hocam daha sağlıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

C:'de temel sistem olduğu için driverler/aygıt tanımlanmaları vs orayı silmişsin haliyle yeniden açıldığında Sistem Mouse veya klavyeyi tanımıyor bana göre öyle C:'yi silmek yerine format atsayıdınız hocam daha sağlıklı.

Hocam şimdi ne yapabilirim format atmak dışında

• Razorre34 R kullanıcısına yanıt
    Bana göre çare format ama isterseniz biosu bi sıfırlayın ama işe yararmı bilemem.
    Selamın aleykum belki denemişsinizdir ama aklıma şuan biostan klavye ve mause kullanımını enable yaparmısınız lütfen
  • BIOS Tan USB klavye ve Mouse aktif hale getirin

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

BIOS Tan USB klavye ve Mouse aktif hale getirin

Kardesim Bios bana karışık geliyor.Biosa girdikten sonra nereye gireceğim konusunda beni adım adım yönlendirirmisin

Fotoda da gördüğün gibi bu bölümdeyimhttp://hizliresim.com/rMOvOP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorre34 -- 23 Mart 2016; 13:37:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razorre34

quote:

Kardesim Bios bana karışık geliyor.Biosa girdikten sonra nereye gireceğim konusunda beni adım adım yönlendirirmisin

https://www.youtube.com/watch?v=w4ZXEsRvnko

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Razorre34

quote:

https://www.youtube.com/watch?v=w4ZXEsRvnko

Evet girdim oraya enabled şekilde ayarlılar

O halde baska bir klavye ve mouse ile denemek gerekiyor. Ps2 klavye ve mouse kullan hocam.

• quote:

O halde baska bir klavye ve mouse ile denemek gerekiyor. Ps2 klavye ve mouse kullan hocam.

Hocam bu sorun 2. Bir format ister mi hiç uğraşmak istemiyorum 2. Formatla.Bilgisayarcıya gidip eski tip girişli klavye ve mouse isteyip sorunu kesin çözermiyim

• kesin olarak sorunu çözer mi bilemem ama tahminlerim bu yönde. bir arkadaşınızdan PS2 klavye ve Mouse varsa öncelikle bu şekilde Denemekte fayda var. eğer problem geçerse ondan sonra yeni bir tane mouse ve klavye alırsınız

• quote:

kesin olarak sorunu çözer mi bilemem ama tahminlerim bu yönde. bir arkadaşınızdan PS2 klavye ve Mouse varsa öncelikle bu şekilde Denemekte fayda var. eğer problem geçerse ondan sonra yeni bir tane mouse ve klavye alırsınız

Hocam sorun yazılımsal ooabilir mi.Çünküklavye veya mouse bozuk değil BIOS ekranında çalışıyor.Bilgisayarcıya gidip ps2 mouse klavye takıp işlemi orda devam ettirebilirmiyim.Yani sorun eski tip klavye ve mouse ile çözülürmü

• başka bir Windows CD'si ile deneme şansımız var mı veya Windows'u USB den kurabilir misin

• quote:

başka bir Windows CD'si ile deneme şansımız var mı veya Windows'u USB den kurabilir misin

Malesef hocam kurulum dosyaları yok

• Arkadaslar bilgisayarcıya götürdüm.Baktı eski tip klavye ve mouse i taktı çalıştı.Fakat Usb girişli klavye ve mouse çalışmadı.Adam dedi ki senin windows 10 pro kopya o yüzden sorun dedi.Dedim daha öncede öyleydi ben program indirip prjinal yaptım.Dedi ki microsoft onu anlıyor salakmı adamlar 160 dolara satıyolar senin böyle kullanmana izin verirlermi.Dedim ki daha önce de öyleydi ilk bilgisayarı aldığım da kendi işletim sistemi vistaydı windows 7 yapıp imternetten program indirip orjinal yaptım 2 yıl kullandım.Sonra windows 10 pro teklifi gönderdi windows.Kabul ettim windows 10 pro geçtim.Dedim adama kullanıyodum windows 10 u da.Oda dedi dediğim gibi kopya olduğu için.Dedim güncellemeleri alın düzelir belki.Dedi olmaz burda uzun sürer falan.Bana para koparmak için her yolu denedi gibi geldi adam.

Arkadaslar çözümlerinizi bekliyorum.

• Sorun devam ediyor yardımcı olun arkadaslar

• Donanımda bile sorunu çözebilen çıkmadı ne sorunmuş be abi

• eski tip klavye ve mouse alman gerek hocam bu durumda.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.