Şimdi Ara

Windows 10 etkinleştirme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar ben windows 7 kullanıcısıydım loader ile lisansladım. windows 10 yükseltme bildirimi gelincede e postamı kayıt ettim ve 1-2 gün içerisinde windows 10 a yükseltildi bilgisayarım. artık her format attıgımda lısans ıstemıyordu. Yeni anakart aldım ve windows 10 kurdum yeni lisans kodu istiyor. donanımsal değişiklik nedeniyle etkinleştirme yapmaya calıstıgımda e postamı gırıyorum ama etkinleştiremiyorum. hesabımdan çihazları silmiştim. Şimdi windows 7 kursam loader ile lisanslasam tekrar eskisi gibi yükseltebilirmiyim? Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EE7A0767 -- 24 Mayıs 2017; 10:49:41 >

• yükseltme olayı bitti artık. direk windows 10u aynı yöntemle ilaçlayabilirsiniz. ancak elinize para geçince lisans almanız en doğrusu olur.
  • ne nasıl yapılır güzel bir adres veriyim
    teknolojihaberim.net
  • Evet yöntem hala çalışıyor. Eskisi gibi aynen yapabilirsin.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    kardesım windows 7 kurdum loaderle lisansladım ama yükseltme bildirimi gelmedi.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    windows 7 yada 8.1 orjinal lisans anahtarı olmadan bu siteden yükseltme yapamıyormuşuz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu kim diyor?
  • bi arkadaşım dedi zaten loaderle lisanslanmıs windows 7 de bu site ile yükselttim etkinleşmediğini gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EE7A0767 -- 26 Ağustos 2017; 20:9:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.