Şimdi Ara

Windows 10 Directx 12 yüklü bilgisarımda oyunları açarken dll. hatası alıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir pc aldım.. win 10 yükledim... direcx sürümü 12 ... gittim internet cafeden birkaç oyun getirdim ama oyunları açarken örnek312123.dll bulunamadı hatası alıyorum... pes 13 te bile dll. hatası çıkıyor. oysa win10 direct 12 yüklü ama neden böyle oluyor anlamış değilim...

Sistem: AMD A 10 7750 k 8 gb ram 1 tb hdd 120 gb ssd

• Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    İnternet Kafe'den aldığın ki şöyle yaptığını farz ediyorum oyunların kurulu olduğu klasörleri kopyalayıp ondan sonra hard diskine attın ve oyunların simgelerine basıp çalıştırdın ve söylediğin hatalar meydana gelmeye başladı?

İhitmalleri gözden geçirelim.

1- İnternet kafede kurulmuş olan oyunlar internet kafe bilgisayarlarına kurulursan sadece klasöre kurulum yapmazlar belli başlı yerlere de bazı ek dosyalar kurulur. Sen ise sadece kurulum klasörünü aldığın için eksik dosya hatası olduğundan oyun da dll hataları verir.

2- Bazı oyunların ki günümüzde artık neredeyse bütün oyunların çalışması için ek programlar gerekiyor. Misal Microsoft Visual C++ 2005-2008-2010 2012-2013 program versiyonları, Microsoft Net framework 4.0- 4.5 gibi programlar. Bu programların bir çoğu oyunları yüklerken otomatik olarka yüklenir oyun yükleme dosyaları içinde vardır. Ama bazılarında yoktur ayriyetten yüklemesi yaparsınız.

Dll hatalarının bir çoğu oyunun açılması için gereken programların yüklü olmadığının göstergesidir. Bazıları ise windows sistem klasörü içersine internetten bulup atınca düzelir ama bence oyunlar için gereken programları araştırıp ondan sonra onları yükleyin. Oyunlar çalışacaktır.

Hata dosyası üzerinde yazan dll uzantılı dosyanın tam isemini google'dan aratırsanız hangi programın eksik olduğunu bulabilirsin.

Kolay gelsin.

• maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    cok sağol dostum tşk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.