Şimdi Ara

Windows 10'da bilmediğim bi disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben bugün bilgisayarıma format atıp windows 10 yüklemiştim wallpaper lar steam skype gibi uygulaamlar indirdim sonra kardeşim benden hamachi ve minecraft yüklememi istedi ki onunla oyun oynayayım. İlk minecraftın crack uygulamasını bulup indirdim virüs varmı diye virüs uygulaması falan indirdim sonra bilgisayar bi yavaşladı bende antivirüsü sildim ve hamachiyi yükledim indirilenlere tekrardan gitmek içinbilgisayarlara girdim (alışkanlık) ve bir baktım ki c dışında başka bi disk var bu skype yükledikten sonra falan gelmemişti f diski ismi SYSTEM 256 mblik 230u boş içine giremiyorum izinn vermiyodu bilgisayar ve özelliklerde güvenlik sekmesi yoktu windows defenderla tarayınca da hiçbişey çıkmadı bu nedir biri söylerse çok memnun olurum virüslere takıntım olduğundan elim ayağım titriyor lüten biri bunun ne olduğunu söylesin system adına saklanmış bi virüs falanmı yani bilmiyorum lütfen bana yardım edin sinir oldum bu işe

• Bu arada ccleaner la baktığımda 147 öğe vardı bide EFI diye bi klasör vardı onunda içinde Microsoft diye bi klasör vardı ordada boot ve recovery vardı ve bootun içinde font falan vardı
  • Disk yönetimi'nin ekran alıntısını atabilir misiniz ?
  • Alın sanırım bu, Windows 10'da bilmediğim bi disk
    bu konularda iyi değilimde
  • Bu ise ve normal bişey ise nasıl tekrar sadece c ye dönebileceğimi de yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lolilikollimoli -- 17 Ağustos 2016; 23:23:53 >
  • Az önce bilgisayara güncelleme geldi bilgisayarı yeniden başlattım şimdi açılırkwn hep bios ayarına giriyor ben napıcam sadece yeni format atmıştım bide onsystem silinmişti sanırım bu yüzden yardım ediin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.