Bildirim
Windows 10 Build 10061 İNDİRİLEBİLİR (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
10061'de bendeki ram ve swap şişmesi düzelmiş. Swap kullanmadan da notebook'u kullanabiliyorum. -
bendemi bi (afedersiniz) salaklık var anlamadım...
her güncellemeyi kuruyorum sonra tıpış tıpış 9926 ya dönüyorum...
Şuana kadar kullandığım en stabil sürüm 9926.
10041-49-61 hepsinde sıkıntı yaşadın az yada çok ama 9926 inanılmaz sorunsuz bende... (yedekleme alamama gibi bir durum mevcut bunda da)
10061 de klasik steam tf2 çalıştıramama, denetim masası ve bilgisayarı başlangıç ekranından çalıştıramama gibi sıkıntılar yaşayıp yine 9926 ya döndüm.
Aslında steam işini halledebilsen diğerlerini takmayıp devam edicem ama çalışmayınca mecburen geri dönüyorum... -
4 satırını okuduktan sonra sorun sende.. 10041 en iyisi idi .. demek ki sorun sende ben tek burayı takip etmiyorum, herkes diyordu 10041 .. ama 10061 hepsini sollar 10061 kurmanı tavsiye ederim.. önce 10041 orjinal iso su var microsoftun sitesinde. onu indir öyle güncelle -
birde bu ön izleme sürümlerini adamlar demiyor ki en ağır oyunları yükle kur oyna.. diyor ki ben tam sürümü çıkarma dan sizde bi göz gezdirin .. tüm programlar ve veya oyunlar uyumlu olmayabilir, pcniz çökebilir diyede uyarı veriyor indirirken .. oyun steam falan için win 7 öneririm .. -
yok hocam hiç bir şekilde eleştirmiyorum adamları...
Gayet başarılı ön izleme olarak..
sadece 9926 nın performansını daha sonrakilerde yakalayamadılar (en azından bence) diyorum...
Sonuçta 9926 yı ana sistemim olarak günlük kullanımda çok verimli ve keyifli kullanıyorum...
Bu arada steam için win 7 (doğrudur) demişsiniz ama 9926 da sorunsuz bir şekilde çalıştırıyor ve oynuyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 24 Nisan 2015; 19:17:03 > -
bir tarafı yaparken bi tarafı bozmasını iyi biliyor bu microsoft, su takvim görünümünün kötülüğüne bakarmısınız, ayrıca haftanın ilk günü bende pazar olarak kaldı değiştirilmiyor. bug'da mı kaldı yoksa herkezde mi var?
-
Bende inmiyor hata veriyor 10056 dayım. -
10041 den dener misin -
Ayrıca güç düğmesini başlat menüsünden yukarıdan alıp aşağıya yerleştirilmiş. -
İngilizce sürüme 10066 geldi. Format atacağım için yüklemedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: cagdas70
İngilizce sürüme 10066 geldi. Format atacağım için yüklemedim.
kardeş sen hangi sürümü kullanıyordun da 10066 ona geldi ? -
10061 ingilizce (ADB) kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: cagdas70
10061 ingilizce (ADB) kullanıyorum.
bende aynı sürümü kullanıyorum. ama bende tık yok. bi ekran görüntüsü eklermisin ? -
Ben yarın format atacağım diye yüklememiştim. Bugün tekrar kontrol edeyim dedim ama bu sefer uprade gözükmedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bay H
Güncelleme olarak indirdiğiniz dosyayı ISO olarak çevirip sıfır kurulumda yapabilirsiniz.
10061 yüklü olup Başlangıç menüsü hiç açılmayan var mı?
ısoya nasıl cevirdiniz acaba.? degerlendirme kopyası yazısını nasıl kaldıra biliyoruz acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: seven44
quote:
Güncelleme olarak indirdiğiniz dosyayı ISO olarak çevirip sıfır kurulumda yapabilirsiniz.
ısoya nasıl cevirdiniz acaba.? degerlendirme kopyası yazısını nasıl kaldıra biliyoruz acaba
ESD dosyasını güncelleme veya farklı bir yol ile indirdiğinizi düşünerek yazıyorum.
Aşağıdaki linkten ESD Decrypter programını indirin.
https://onedrive.live.com/?cid=905852d5563ad391&id=905852D5563AD391%2113344&ithint=folder,zip&authkey=!AFwVy9giSjmJobs
İndirdiğiniz bu dosyayı "ESD" dosyanızın olduğu klasöre veya bu ESD dosyanızı bu dosyaları çıkarttığınız yere kopyalayın ve ESDtoISO programına sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın.
Gelen komut ekranına "ESDtoISO install.esd" yazıp "enter" tuşuna basın. Bir seçenek ekranı gelecek, orada "install.wim" seçeneğini karşılayan tuşa basacaksınız ve yine enter tuşuna basacaksınız.
Buradan sonra program ISO dosyanızı hazırlamaya başlayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 26 Nisan 2015; 11:43:42 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
güncelledikten sonra zaten c: sürücüsünde Recoveryİmge klasörü oluşuyor.. orada install.esd dosyasını esd to iso programıyla çevirin sorun yok ben denedim.. normal olarak sıfırdan kurun..
bay_h arkadaşımız bilgi vermiş teşekkürler fakat indirmeye hiç gerek yok, o esd zaten c: RecoveryImage klasöründe otomatik oluşuyor.. kopyalayın onu, masaüstüne atın, esd to iso ile 2 - 3 dakikada isoya çevirin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsesgrup -- 26 Nisan 2015; 12:26:19 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: seven44
quote:
ısoya nasıl cevirdiniz acaba.? degerlendirme kopyası yazısını nasıl kaldıra biliyoruz acaba
ESD dosyasını güncelleme veya farklı bir yol ile indirdiğinizi düşünerek yazıyorum.
Aşağıdaki linkten ESD Decrypter programını indirin.
https://onedrive.live.com/?cid=905852d5563ad391&id=905852D5563AD391%2113344&ithint=folder,zip&authkey=!AFwVy9giSjmJobs
İndirdiğiniz bu dosyayı "ESD" dosyanızın olduğu klasöre veya bu ESD dosyanızı bu dosyaları çıkarttığınız yere kopyalayın ve ESDtoISO programına sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın.
Gelen komut ekranına "ESDtoISO install.esd" yazıp "enter" tuşuna basın. Bir seçenek ekranı gelecek, orada "install.wim" seçeneğini karşılayan tuşa basacaksınız ve yine enter tuşuna basacaksınız.
Buradan sonra program ISO dosyanızı hazırlamaya başlayacak.
teşekkürler 10061 daha iyi yoksa 10041 mi
-
10061 daha kusursuz ve görsel.. bence tabi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X