Şimdi Ara

Windows 10 - 64bit ile nvidia geforce gt 620m ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım: Casper Nirvana NAD.2120-4L35P
    Win10 yükledim en güncel sürücüyü indirdim. kendi sitesinden

353.62-notebook-win10-64bit-international-whql - 281mb

fakat olmadı

google da sorunu aradım denilenleri yaptım yok arkadaş olmadı -->http://bfy.tw/16wF

Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)

donanımsal bi problem yok Windows 8.1 de sorunsuz kullanabiliyorum.

Windows 10 - 64bit ile nvidia geforce gt 620m ekran kartı sorunu Windows 10 - 64bit ile nvidia geforce gt 620m ekran kartı sorunu Windows 10 - 64bit ile nvidia geforce gt 620m ekran kartı sorunu

• up
  • Kullanmakta olduğunuz ekran kartı için son sürüm 353.30 sürümüdür. Ekran kartı sürücüsünü indirmek için tıklayın. Yeniden indirerek deneyin.
    Not:Bilgisayarınızın 64-bit olduğunu varsayarak üstteki sürücüyü yükleyiniz 32 bit içinse İndirmek için tıklayın

• quote:

Orijinalden alıntı: shaqzilla

Kullanmakta olduğunuz ekran kartı için son sürüm 353.30 sürümüdür. Ekran kartı sürücüsünü indirmek için tıklayın. Yeniden indirerek deneyin.
    Not:Bilgisayarınızın 64-bit olduğunu varsayarak üstteki sürücüyü yükleyiniz 32 bit içinse İndirmek için tıklayın

drivers bölümünden seçtiğimde o sürücüyü veriyor yanlışınız olmasın ?

• http://www.nvidia.com.tr/drivers adresinden sisteminize uygun sürücü seçimi yaptığınızda 353.30 sürümü olduğunu göreceksiniz tekrar kontrol ettim :)
  • shaqzilla kullanıcısına yanıt
    Doktor bu ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vavien1

Doktor bu ne ?

türkiye sitesi üzerinden kontrol edip tekrar yazar mısın bekliyorum. Bakalım orda hangi sürüm var 64-bit için

• vavien1 V kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar espri bi yana 2 sürücüyü de denedim başka sürücülerde denedim

usb ile alakalı meseleler var kanımca, zira nokiae72 telefonumu win8.1 de takıyorum normal şekilde resim video atabiliyorum

win 10 da taktım pc tanımadı

yani win10 ile pc de usb sürücüler arasında mesleler var ama ne bilemedim

bu arada usb 3.0 destekli fakat win8 de de 10 da da kullanmadım hiç, 4 usb si mavi renkte yani usb 3.0
  • Aynı bilgisayardan bende de var. Windows 10 yükseltmesi "Üreticiniz gt620m donanımını windows 10 uyumlu yapmadığı için sisteminiz yükseltilemiyor" vb bir uyarı aldım.
    Sistemi windows 7 den windows 10 a yükseltemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalgul -- 6 Ağustos 2015; 17:45:53 >
  • mehmetalgul kullanıcısına yanıt
    ne kadar ilginç,, halbuki nvidia kendi sitesinde sürücü desteği sağlamış

üst seviye arkadaşlar bi driver uydurabilir kanımca

,, bi ara bende eski bi vga vardı win7 sürücüsü yoktu bi forumda adam uydurma yapmıştı.... kaldı ki burda sürücüde var basit bi şekilde yapılabilir ama bilen lazım...
  • mkrts M kullanıcısına yanıt
    Selam
    İki gün önce Windows 10 çoğu sorunları gidermek için(Windows10.0-KB3081424-x64.msu) 300 küsür MB boyutunda bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme sanırım sizin sorunu çözecektir.

Diğer yandan, sürücüyü güncelleme yaparken şunları deneyin.
    1- Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara.
    2- Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver.
    3- Sürücü pencere içinde yoksa, sağ alttaki Disketi Var tuşuna tıklayın ve içeriği çıkartılmış dosyadan sürücü kısmından seçin.

Eğer olmuyorsa, sürücüyü kaldırıp tekrar bu yolla kurmaya çalışın. Umarım sorun bu şekilde çözülür..
    Kolay gelsin..
  • Bay_KG kullanıcısına yanıt
    üstad dediğin yöntemleri çok denedim... 4-5 ayrı ayrı sürücüyü elimle kurdurttum

o dediğin güncelleme bir umur çözecektir...

ben şuan win8.1 deyim ilerki bi zamanda denemeyi düşünüyorum

@mehmetalgul kardeş denerse bize de haber verir.
  • resmen kimse çözüm bulamadı :(
  • mehmetalgul kullanıcısına yanıt
    yeni bir sürücü çıkarmış nivida ama deneme amaçlı yükleyemem ki şimdi,,, win8 kurulu şuan nası yapsam

GeForce Windows 10 Driver
    Versiyon: 355.60 - WHQL
    Tip: Grafik Sürücüsü
    Sürüm Tarihi: Thu Aug 13, 2015
    İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
    Dil: Turkish
    Dosya Boyutu: 279.09 MB
  • arkadaşlar casper ın kendi sitesinden indirdiğim sürücü uydu şu anda win 10 kullanıyorum

sürücü eski ama ne yapalım
  • Casper daki ekran kartı hatasını bende alıyorum ne yaptıysam olmadı win 10 u harici kurdum ve benim pc de D : de olan driver klasörümdeki sistemle gelen ekran kartı driverini kurdum çalıştı şu anda stabil tabi win 7 driveri kurulu casper müşteri hizmetlerine çok yazdım cevap yok telefonlara bakan yok nvidia sitesinden güncelleme yapayım dedim ıh ıh hep hata verdihttp://www.laptopvideo2go.com/ dan inf düzenlemeli indirdim ıh ıh yine olmadı çaresiz böyle kullanılacak gibi iyi formlar
  • Nizipli_ N kullanıcısına yanıt
    nVidia ile yazışıyorum şu anda üzerinde çalışıyolar 3 ay oldu bakalım noolcak
  • çok uzun bir yazışmanın ardından nvidia çözüm bulamadı
    ne halin varsa gör dedi :)
    ben de şu an win10 - casperın siteisnden indirdiğim sürücü ile devam ediyorum memnunum

Hi,

368.69 would be the driver provided by the laptop manufacturer. Its not from 2012, but from mid 2016.
    Since the primary source of driver for laptop is from the device manufacturer, I would suggest you to please continue to use the same driver.
    Our driver may not work, our drivers are based on the standard design of the graphic card and not according to the laptop configuration.

Best regards,
    NVIDIA Customer Care
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.