Şimdi Ara

WINAMP MI MEDIA PLAYER MI? NEDEN?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muzık dınlerken hangısını tercıh edıyorsunuz ? neden ?

bır de medıa player 10 un 9 dan farkı nedır? tesekkurler...

• bende winanmp ta var media player da
  • taam da hangısını kullanıyosunuz dınlerken? kanal sayıları aynı galıba ama ses kalıtesı olarak hangısı tercıh edılmelı ?
    bırbırıne karsı ustunluklerı neler acep bılen yok mudur?
  • ben winanmp kullanıyom bide bi siteden bi yama indirdim gecenlerde %200 ses artırdı çok güzel oldu şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 25 Mart 2006; 4:02:41 >
  • Mediaplayer tabiki herkesin mediaplayer ile dinlemesi gerekir(bence) her turlu media dosyan bi programin icinde kutuphanende playlisleride ayarladin mi sak diye istedigin muzige videoya aninda ulasabiliyorsun her acilista playlistlerin onune geliyor winamptaki gibi sarki ekle dizin ekle vb. islemler icin kasmiyorsun hangi sarki nerdeydi diye hangi playlistin icindeydi diye .
  • Ayrica Palm icin istedigin sarkilari seciyorsun palmdan Pocket Tunes u acip direk baglaniyorsun sync listten istedigin sarkiya hemen palma kopyalayabiliyorsun . Bu winampta yok sanirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLIETECH

Mediaplayer tabiki herkesin mediaplayer ile dinlemesi gerekir(bence) her turlu media dosyan bi programin icinde kutuphanende playlisleride ayarladin mi sak diye istedigin muzige videoya aninda ulasabiliyorsun her acilista playlistlerin onune geliyor winamptaki gibi sarki ekle dizin ekle vb. islemler icin kasmiyorsun hangi sarki nerdeydi diye hangi playlistin icindeydi diye .

Kaç GB mp3 ün var bakalım o`na göre şart koy dinlenmesi gerek diye. 254 gb ı mplayera eklemek istedim 2 saate yakın sürdü winamp ile 20 saniye kadar . Hergün ortalama 400 mb daha ekleniyor bunlara hergün de güncellenmez ki canım 2 saat çekilirmi Bilmem anlata bildim mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saçma gelebilir ama doğru
  • Media Player

neden mi ?

Çünkü çok daha fazla fonksiyonu var
  • media player

kullanımı daha kolay geliyo daha hoş sanki
  • kesinlikle ikisi de değil itunes apple yine kendini göstermiş bunu kullandığımdan beri başka program kullanmadım hiç
  • winampin verdiği sesleri beğenmiyorum.

hep windows media player kullandım ve kullanmayada devam edeceğim
  • ben media playera alışamadığım için winamp kullanıyorum.
    ses olarak media player daha iyi ama şu SESi alçalt/yükseltme mouse nin üzerindeki topla yapıldığı için winamp daha cazip geliyor.

media player da bir ton özellikler var.sırf üşendiğim için Winamp kullanıyorum
    media player i iyi kullanan biri varsa bana şuradan bi yardım etsin

sanırım bu yaştan sonra media player ile pek uğraşamam
  • @ozkulse ne iş

edit:buarada ben winamp kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megi21 -- 26 Mart 2006; 0:57:49 >
  • Winamp daha kullanışlı ,
  • winamp media playerı sevmiom
  • bencede winamp cok bi fark yok ama daha kullanisli geliyo. bide ona alistim
  • Winamp'ın işlemciyi yormamasından dolayı oyun oynarken ideal, mesela ben oyun oynarken hep winamp açarım, ama sadece müzk dinlemek istediğim zaman kesinlikle Media Player, film seyrederkende powerdvd ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurz

kesinlikle ikisi de değil itunes apple yine kendini göstermiş bunu kullandığımdan beri başka program kullanmadım hiç

yaw itunes çok yavaş ve kasıntı bişey..ama zatn ben ipod olduğu için kurmak zorunda kaldım yoksa media player
  • bence media_player daha kullanışlı ve ses kalitesi daha yüksek "winapta açtığım şarkıların çoğu kötü ses çıkartıyor"onun için ben winapı tercih etmiyorum ve önermiyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.